Відгуки про eStore.ua

БезухЯрина рекомендує цей магазин
26 листопада 2024 р.

Купив: Apple 20W USB-C Power Adapter (MHJE3/MUVV3), Замовлення №00000050110

Гарний сервіс! Вчасно відправили замовлення! Все сподобалось! Напевно придивлюсь ще щось!
Відповідь представника «eStore.ua»
Добрий день! Ваша позитивна оцінка є для нас найбільшою нагородою! Для нас дуже важливо, щоб кожен клієнт отримував тільки найкращі продукти та обслуговування. До нових зустрічей в eStore.ua
Царюк Глеб рекомендує цей магазин
13 листопада 2024 р.

Купив: Кабель Blueo Liquid Silicone USB-C to Lightning Cable White (BC5938W), Замовлення №00000048102

Все швидко відправили. Кабель прибув з усіма чеками. Дуже задоволений сервісом!
Відповідь представника «eStore.ua»
Добрий день! Дякуємо за ваші добрі слова. Наша команда завжди працює на результат і старається зробити покупку максимально комфортною для вас. До нових зустрічей в eStore.ua
Гончаренко Міла рекомендує цей магазин
8 листопада 2024 р.

Купив: Акустика JBL Flip 6 Blue (JBLFLIP6BLU), Замовлення №00000046310

Замовляла тут колонку JBL Flip 6, дуже швидко відправили замовлення. Товар приїхав цілим у повній комлектації з усіма чеками. Зауважень до сервісу немає. Дякую за таку швидкість та якість!
Булавинцева Оля рекомендує цей магазин
5 листопада 2024 р.

Купив: Baseus Compact Quick Charger 30W Black (CCXJ-E01), Замовлення №00000045044

Дуже вічливий персонал, консультант швидко допоміг з вибором товару. Товар приїхав цілий за усіма чеками. Рекомендую!
Яровой Ян рекомендує цей магазин
27 жовтня 2024 р.

Купив: Apple EarPods with Lightning Connector (MMTN2), Замовлення №00000041726

Купував у вас еірподси, дуже сподобалося: швидке обслуговування, уважний персонал і хороші ціни. Рекомендую!
Відповідь представника «eStore.ua»
Добрий день! Задоволені клієнти - наш головний пріоритет! Дякуємо, що обрали нас, не забудьте знову завітати для здійснення нових покупок. До нових зустрічей в eStore.ua
СеменоваВита рекомендує цей магазин
9 жовтня 2024 р.

Купив: Обкладинка-підставка для планшета SwitchEasy Origami for iPad Pro 12.9'' (2022/21/20/18) Starlight (SPD212093SI22), Замовлення №00000041373

Рекомендую еСтор, дуже швидко все доставили, допомогли підібрати потрібну річ. Буду купувати обов’язково ще)
Дудник Руслан рекомендує цей магазин
8 жовтня 2024 р.

Купив: Пошуковий брелок Apple AirTag (MX532), Замовлення №00000041014

Працюють чітко, конкретно та точно. Доставка вчасна. Дякую вам, аби ж всі магазини так працювали!
Представник магазину «eStore.ua»
10 жовтня 2024 р. Відповісти
егор рекомендує цей магазин
23 вересня 2024 р.

Купив: Смарт-годинник Apple Watch Series 9 GPS 45mm Midnight Aluminum Case w. Midnight Sport Band - S/M (MR993), Замовлення №807590072

Гарний магазин зі приємною ціною, приїхало в указані сроки, годинник оригінальний з гарантією, технічна підтримка завжди була на звязку та допомогала підібрати розмір який буде підходити руці.
ВитяБойко рекомендує цей магазин
22 вересня 2024 р.

Купив: Ноутбук Apple MacBook Air 13,6" M2 Midnight 2022 (MLY33), Замовлення №00000038229

Приємно здивувала швидкість обробки замовлення: менеджер оперативно зв’язався для підтвердження деталей і запропонував кілька варіантів доставки. Також сподобалося обслуговування, менеджер надав докладні консультації щодо експлуатації ноутбука і відповів на всі мої запитання. Магазин рекомендую!
Погорений Степа рекомендує цей магазин
17 вересня 2024 р.

Купив: Адаптер Satechi Type-C USB Adapter Space Gray (ST-TCUAM), Замовлення №00000038039

Дуже швидкий зворотній зв'язок. Чудові менеджери. Швидка доставка при замовленні та зручний спосіб оплати. Залишились приємні враження від роботи інтернет-магазину.
Відповідь представника «eStore.ua»
Добрий день! Нам дуже приємно чути такі гарні слова від наших клієнтів. Наша команда завжди працює на результат і старається зробити покупку максимально комфортною для вас. До нових зустрічей в eStore.ua