Купив: Планшет Apple iPad Wi-Fi 128GB Silver (MP2J2), Замовлення №800014591

Купив: Навушники TWS Apple AirPods (MMEF2), Замовлення №9558
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару

Купив: Смарт-годинник Apple Watch Series 3 GPS 38mm Gold Aluminum w. Pink Sand Sport B. - Gold (MQKW2), Замовлення №800014240

Купив: Наушники Apple AirPods (MMEF2)

Купив: Ноутбук Apple MacBook Air 13" (MQD32) 2017
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка

Купив: MacBook Air 13\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
Сподобалося: відповідність ціни, асортимент

Купив: Навушники TWS Apple AirPods (MMEF2), Замовлення №800012533
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, оформлення замовлення, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару
Купив: iPhone X 64GB Silver, Замовлення №800012374
Купив: Ноутбук Apple MacBook Pro 13" Space Gray (MPXQ2, 5PXQ2) 2017, Замовлення №11615
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару
Купив: Смартфон Apple iPhone 7 32GB Black (MN8X2)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину