Купив: Смарт-годинник Apple Watch Series 3 GPS 42mm Space Gray Aluminum w. Black Sport B. - Space Gray (MQL12), Замовлення №00000007206
Купив: Навушники TWS Apple AirPods (MMEF2), Замовлення №800011364
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару
Купив: Навушники TWS Apple AirPods (MMEF2), Замовлення №800004798
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Купив: Навушники TWS Apple AirPods (MMEF2), Замовлення №00000006389
Не сподобалося: видача товару на складі
Купив: Смартфон Xiaomi Redmi 4x 3/32GB Gold, Замовлення №800010107
Купив: Смартфон Xiaomi Redmi 4A 2/16GB Gray
Купив: Смартфон Samsung Galaxy S9+ SM-G965 DS 128GB Black
Купив: Xiaomi Redmi Note 4x 3/32GB Black, Замовлення №800009847
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка

Купив: Xiaomi Redmi Note 4X 3/32GB Gold, Замовлення №800009023

Купив: Смартфон Apple iPhone 8 64GB Space Gray (MQ6G2), Смартфон Apple iPhone 8 Plus 64GB Space Gray (MQ8L2), Замовлення №800009217