Купив: Датчик (сповіщувач) відкриття вікон / дверей Ajax DoorProtect black (6733), Бездротова домашня сирена Ajax HomeSiren White (000001142), Замовлення №433
Купив: Беспроводной датчик движения Ajax MotionProtect Black, Замовлення №413
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Купив: IP-камера відеоспостереження Dahua Technology DH-IPC-A46P, Замовлення №233
Купив: WI-FI ДВЕРНОЙ ЗВОНОК HIKVISION DS-KB6003-WIP
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

Купив: IP-камера відеоспостереження Dahua Technology DH-IPC-A35P, Замовлення №116

Купив: Беспроводной датчик движения Ajax MotionProtect белый, Замовлення №99
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

Купив: IP-камера відеоспостереження HIKVISION DS-2CV2U01FD-IW (2.8 мм)
Не сподобалося: замовлення через корзину