Купив: Дрель Makita HP1630
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, відвантаження товару

Хотів купити: Большой плоскостной секатор c силовым приводом Fiskars PowerGear X PX94 (1023628) Код товара: 10236, Замовлення №4983
Купив: Пылесос Makita 2512 L
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, відвантаження товару

Купив: Samura yanagiba
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка

Купив: Сучкоріз-висоторіз Fiskars UP84 115390 (1001557), Замовлення №8692
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару

Хотів купити: сокиру колун Gardena 08719-48
Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail

Купив: Набір ножів з 5 предметів Samura Harakiri SHR-0250B

Купив: Ніж для тонкої нарізки Samura MO-V SM-0046T, Замовлення №7795
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі

Купив: Пылесос Макита
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка

Хотів купити: Шурупокрут Dnipro-M CD-123QS (80634000)
Сподобалося: відповідність ціни
Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент