Відгуки про ErBuyer

Olesia Foremna рекомендує цей магазин
30 жовтня 2019 р.

Купив: інструменти

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Все пройшло добре. Дякую за якісний товар.
Відповідь представника «ErBuyer»
Olesia Foremna, дякуємо Вам за відгук! Раді, що Вам все сподобалось та отримали позитивні враження від процесу покупки! Чекаємо на Вас!
Diana Poholiyk рекомендує цей магазин
17 жовтня 2019 р.

Купив: Нож кухонный для тонкой нарезки 251 мм Samura Golf (SG-0045)

Замовили ніж, який не підійшов для професійної кухні за товщиною леза, зробили обмін на ErBuyer просто та швидко! За що щиро дякуємо і впевнено РЕКОМЕНДУЄМО магазин для покупок.
Відповідь представника «ErBuyer»
Diana Poholiyk, дякуємо що залишили коментар! Чекаємо Ваших нових звернень !:)
Anastasia Briksa рекомендує цей магазин
2 жовтня 2019 р.

Купив: Набор ножей fiskars, Замовлення №7116

Відповідь представника «ErBuyer»
Дякуємо Вам за відгук! Раді, що Ви задоволені покупкою! Будемо чекати на Вас)
Юрій Фастів рекомендує цей магазин
22 вересня 2019 р.

Купив: Лопата SOLID 1003455/131413 Модель: 1003455

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка

Дуже задоволений придбанням лопати, формою розрахунку, швидкістю доставки та роботою менеджменту магазину. Протестував даний виріб і залишився більш ніж задоволений. До цього придбання, зіпсував дві лопати вщент. Раджу всім звертатись в цей магазин. Заощадите кошти та час. Дякую Вам! Приємно було замовляти та буду звертатися у майбутньому.
Відповідь представника «ErBuyer»
Юрій Фастів, дякуємо за Ваш коментар! Оперативність та якість - те що завжди першочергово для наших клієнтів! Будемо чекати Ваших нових замовлень;)
Ваня Абрамык рекомендує цей магазин
16 вересня 2019 р.

Купив: Karcher к 5 car&home, Замовлення №6823

Сподобався сервіс магазину, все якісно і оперативно, дякую!!
Відповідь представника «ErBuyer»
Ваня Абрамык, дякуємо Вам за відгук! Раді, що Вам все сподобалось)
ольга21мирта рекомендує цей магазин
16 вересня 2019 р.

Хотів купити: Шнековий снігоприбирач Oleo-Mac ARTIK 52

Дякую за розгорнуту відповідь шодо товару, негайну та детальну консультацію. Ви - справжні професіонали!
Відповідь представника «ErBuyer»
Дякуємо Вам, за хороший відгук та оцінку. Звертайтесь ще за новими покупками. Гарного дня!
Kolikons рекомендує цей магазин
11 вересня 2019 р.

Купив: Нож кухонный Samura 67 Damascus овощной 98 мм (SD67-0010), Нож Для Нарезки Samura 67 Damascus 195мм

Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, відвантаження товару

Купляв ножі та підставочку для них у подарунок. Попросив магизин щоб вони упакували в подарочний комплект і це було безкоштовно що приємно здивувало. Оплата проводилася онлайн, фактично оплатив і того ж дня відправили через нову почту
Відповідь представника «ErBuyer»
Доброго дня! Дякуємо за приємні слова щодо нашого сервісу. Гарного святкування Вам, чекаємо за новими покупками:)
Добрий день, Скажіть, будь ласка, що означає "оплата онлайн"? На сайті не бачу такої опції https://erbuyer.com/delivery.html
26 вересня 2019 р. Відповісти
Елена Паршанова рекомендує цей магазин
23 серпня 2019 р.

Купив: Точилка для топоров и ножей Fiskars Xsharp (120740)

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару

Відповідь представника «ErBuyer»
Елена Паршанова, благодарим Вас за то, что поделились своим мнением, для нас это очень важно! Будем рады видеть Вас вновь! Яркого настроения!
Demanad рекомендує цей магазин, після того як магазин вирішив проблему, яка виникла при покупці
13 листопада 2018 р.

Купив: Samura sm 0085

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка

Не сподобалося: замовлення через корзину

Заказ пришол быстро нож хороший. Спасибо. Гарантийный талон не положили или потерялся в дороге, Прислали на электронную почту спасибо.
Відповідь представника «ErBuyer»
Добрый день Благодарим за ваш отзыв! Приносим извинения за принесенные неудобства в связи с потерей талона. Мы всегда рады помочь Вам!
Саша Михалюк рекомендує цей магазин
3 серпня 2018 р.

Купив: Набор ножей Fiskars 1014190, Замовлення №555

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

Обслуговування на найвищому рівні. Менеджер - професіонал своєї справи, зателефонував через 10хв після зроблення замовлення, надав повну інформацію про товар. Доставили посилку на наступний день кур'єрською службою Нова Пошта. Самі ножі - дуже гості, оригінали. Надали гарантійний талон на продукцію. В подальшому також буду замовляти в даному магазині. Рекомендую!!!
Відповідь представника «ErBuyer»
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Новинки від Fiskars вже чекають на вас!)