Купив: інструменти
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Купив: Нож кухонный для тонкой нарезки 251 мм Samura Golf (SG-0045)

Купив: Набор ножей fiskars, Замовлення №7116

Купив: Лопата SOLID 1003455/131413 Модель: 1003455
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка

Купив: Karcher к 5 car&home, Замовлення №6823

Хотів купити: Шнековий снігоприбирач Oleo-Mac ARTIK 52

Купив: Нож кухонный Samura 67 Damascus овощной 98 мм (SD67-0010), Нож Для Нарезки Samura 67 Damascus 195мм
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, відвантаження товару

Купив: Точилка для топоров и ножей Fiskars Xsharp (120740)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару

Купив: Samura sm 0085
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка
Не сподобалося: замовлення через корзину

Купив: Набор ножей Fiskars 1014190, Замовлення №555
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару