Відгуки про Магазин Усилок

Galaxy Chess не рекомендує цей магазин
12 жовтня 2022 р.

Хотів купити: Сабвуфер SOUNDKING F115S

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відповідність умов оплати

Хотів замовити даний сабвуфер, ціна трохи вища ніж вказана на сайті, дивно, але думаю ок, не принципово, невелика сума. Замовлення прийняли, потім передзвонюють, виявляється, що немає в наявності, ну ок, пропонують аналог, але ж по набагато завищеній ціні ніж в конкурентів!!! Тому відмовився від замовлення, рекомендую магазину розібратися із цінами і підходу до клієнта
Сергiй Романенчук не рекомендує цей магазин
11 жовтня 2022 р.

Хотів купити: Цифровое фортепиано Pearl River V033WH+банкетка

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

Ставлять низьку ціну на товар якого немає в наявності, коли дзвониш то пропонують одразу дорожчий.
Sasha рекомендує цей магазин
25 серпня 2022 р.

Купив: Marshall Code 25, Замовлення №00006637

Сподобалося: відповідність ціни, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Залишивши заявку на сайті, отримав зворотній з‘язок у вайбер про те, що товару немає в наявності, але запропонували доставку з Німеччини(2 тижні) з умовою передплати 40-50%. Погодившись, отримав комбік вчасно, рівно через 2 тижні після замовлення. Гаряча лінія працює добре, у вайбер не завжи отримував відповідь. Загалом, можу порадити цей магазин. Бажаю покращення сервісу та оновлення сайту і актуальних позицій на ньому. Комбік круть!
serguzhg не рекомендує цей магазин
27 квітня 2022 р.

Хотів купити: AUDIX RAD360 OM7, Замовлення №7654

Сподобалося: оформлення замовлення

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

Заявленый в наличии товар по факту просто отсутствует и к заказу не доступен.
Олег Пешков не рекомендує цей магазин
13 лютого 2022 р.

Хотів купити: Yamaha YDP-143

Товар відсутній. Не рекомендую. Наявність товару на сайті не співпадає - він просто відсутній.
Руслан Слободян не рекомендує цей магазин
20 грудня 2021 р.

Хотів купити: Гитарная стойка,медиаторы

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

Crow не рекомендує цей магазин
18 грудня 2021 р.

Хотів купити: Chauvet H1400

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

Цена на сайте значительно ниже чем у других магазинов, но в наличии соответственно позиции нет Разберитесь с сайтом плиз
Dima R. не рекомендує цей магазин
15 листопада 2021 р.

Хотів купити: Цифрове піаніно Yamaha P-105

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

Много дезинформации на сайте. Не соответствуют цены и наличие нужных товаров. В оправдание начинают что-то выдумывать и предлагать намного дороже.
Владимир не рекомендує цей магазин
1 квітня 2021 р.

Хотів купити: Цифрове піаніно Casio CDP-120

Сподобалося: оформлення замовлення, асортимент

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину

Выбирал из нескольких товаров, на сайте указано что в наличии, по факту из 4 позиций ничего нету, цена так же не соответствует указанной. Связываться тоже смог не с первого раза, сами не набирают
Vlad Lagutin не рекомендує цей магазин
16 грудня 2020 р.

Хотів купити: Синтезатор Medeli M331

Сподобалося: наявність, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент

Цена на Hotline не соответствовала той что в магазине при оплате частями. Это нарушение прав потребителя. Не рекомендую! заказ не оплатил и ушел к другому поставщику