Купив: Кровать+матрац, Замовлення №000007344
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати
Купив: Матрац пружинний MatroLuxe Latte (Латте) 80x190
Сподобалося: оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару
Купив: Bergamo 1 Метакам
Купив: Матрац пружинний MatroLuxe Mokko (Мокко) 140x200, Двоярусне ліжко Метакам Смарт 90/140x200, Матрац каркасний пружинний MatroLuxe Macchiato Soft/Маккиато Софт 90x200h20, Замовлення №000001742
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару
Купив: Матрац пружинний Musson Престиж Soft 180x200
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка
Купив: Матрац пружинний Sleep&Fly Standart Plus жаккард 160x200, Замовлення №000000875