Відгуки про GarminUa.org

Олена24 рекомендує цей магазин
7 квітня 2021 р.

Купив: Беспроводной эхолот Garmin STRIKER Cast

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару

У мене тато захоплюється риболовлею. І ми вирішили подарувати йому ехолот Garmin STRIKER Cast. Велике дякую магазину GarminUa.org за прекрасний та якісний товар. Все прийшло вчасно, добре запаковано. Дуже швидка доставка. Рекомендую цей магазин усім знайомим. Великий вибір. Ми дуже задоволені, а тато взагалі в захваті. Все супер! Дякую.
Ксения Мариева рекомендує цей магазин
30 березня 2021 р.

Купив: Спортивные часы Garmin Lil, Замовлення №1531

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, повернення товару, сервісна підтримка

Очень осталась довольна своей покупкой именно в этои магазине . Консультант был очень вежлив, оформил мой заказ оперативно. Доставили в срок , а часами довольна на все 100%!!!
Максим рекомендує цей магазин
26 березня 2021 р.

Купив: Garmin Venu Black/Slate (010-02173-13)

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Чудовий інтернет-магазин. Порадувала зручність в користуванні, перш за все. Знайти те, що потрібно - легко, та й швидко. Все зрозуміло навіть для "чайників". На рахунок самого сервісу, так з продавцем сконтактувались оперативно, усі деталі обговорили, узгодили. Буквально за пару днів товар був у мене на руках. Відгук залишаю після місяця користування, якість/ціна початково порадували, зараз тим більш у цьому переконався. Поки все здорово працює. Дякую, та й рекомендую іншим.
Світлана Гордєй рекомендує цей магазин
26 березня 2021 р.

Купив: Ваги Garmin Index S2 Smart Scale

Дякую за гарний рівень обслуговування та привітних консультантів! Покупкою залишилася задоволена. Планую і надалі співпрацювати з вашим магазином.
Анастасія Басюк рекомендує цей магазин
20 березня 2021 р.

Купив: Часы Garmin Forerunner 245, Замовлення №000087655

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі, сервісна підтримка

Очень хороший магазин, мне понравился персонал, товар покупала 16.03.2021, это были Часы Garmin Forerunner 245, очень удобные и хорошие в использование. В общем всем довольна. Рекомендую)
Александр Шарапа рекомендує цей магазин
13 листопада 2020 р.

Купив: Велонавигатор Garmin Edge 530

Позвонил в данный интернет магазин, задал вопросы по моделям, менеджер в простой форме объяснил разницу и подобрали модель, на следующий день после обеда забрал свой Edge на новой, приятно работать с магазином.
Irina892020 рекомендує цей магазин
15 жовтня 2020 р.

Купив: Garmin Forerunner 945 Blue

Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення

Купила товар в этом интернет магазине, быстрый ответ о обработка заказа, набрали через минуту, товар отправили в день заказа, рекомендую.
yulia777 рекомендує цей магазин
15 жовтня 2020 р.

Купив: Ремешок для Fenix 5 22mm QuickFit Amp Yellow Silicone Band

Искала ремешки, менеджер предоставил всю информацию о товаре, размеры и материалы, нашла браслет которого нигде не было, отправили быстро, упакован хорошо, рекомендую)
Kateryna Levytska рекомендує цей магазин
25 серпня 2020 р.

Купив:

Сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Не сподобалося: відповідність ціни, оформлення замовлення

Цена отличалась почти на 3000 грн. На сайте 18500, а га почту пришло 21400. Все равно заказали. Все дошло быстро. Без проблем.
Відповідь представника «GarminUa.org»
Добрый день! Спасибо за покупку!
Pilengas не рекомендує цей магазин
30 січня 2020 р.

Хотів купити: Смарт-годинник Garmin Venu Black/Slate (010-02173-13/12/11)

Сподобалося: оформлення замовлення, асортимент

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину

Сделал заказ, пришло письмо, в котором было указано, что заказ принят, скоро наши менеджеры свяжутся с вами. Прошло полдня, никто не связался, я позвонил сам и менеджер мне сообщил, что этих часов сейчас нет, сегодня ждем поступление, но цена будет на 1000-1100 больше. Не рекомендую с такими иметь дело.
Відповідь представника «GarminUa.org»
Да мы понимаем ваше не довольствие! Менеджер вам предложил пару вариантов для вас чтоб урегулировать данную проблему, товар действительно был продан вчера по цене 9500, часы были в единичном количестве, после чего вам предложили немного дороже но сегодня, товар был у партнеров, вас не устроило, немного не успели купить по акционной цене. У нас всегда лучшая цена поэтому товары быстро покупают у нас!
Ничего ваш менеджер не предлагал, кроме купить эти часы на 1100 грн. дороже. Продали бы по заявленной цене, которую подтвердили в письме, вопросов бы не было
1 лютого 2020 р. Відповісти