Купив: Беспроводной эхолот Garmin STRIKER Cast
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару
Купив: Спортивные часы Garmin Lil, Замовлення №1531
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, повернення товару, сервісна підтримка
Купив: Garmin Venu Black/Slate (010-02173-13)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Купив: Ваги Garmin Index S2 Smart Scale
Купив: Часы Garmin Forerunner 245, Замовлення №000087655
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі, сервісна підтримка
Купив: Велонавигатор Garmin Edge 530

Купив: Garmin Forerunner 945 Blue
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення

Купив: Ремешок для Fenix 5 22mm QuickFit Amp Yellow Silicone Band

Купив:
Сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Не сподобалося: відповідність ціни, оформлення замовлення

Хотів купити: Смарт-годинник Garmin Venu Black/Slate (010-02173-13/12/11)
Сподобалося: оформлення замовлення, асортимент
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину