Купив: Bosch SPV2XMXO1K, Gorenje GTW642SYB 1, Газова варильна поверхня Gorenje GTW642SYB, Замовлення №7489
Купив: Мікрохвильовка + духовка Bosch, Замовлення №2189
Хотів купити: Samsung DV90T5240AT/UA
Купив: BEKO DIS28123, Замовлення №№9295
Купив: Electrolux EIT61443B-12500грн Hotpoint-Ariston HAC20 T321-23440грн Bosch SMV4HVX00K- Electrolux EW7W, Замовлення №1576
Купив: Холодильник з морозильною камерою Samsung BRB307054WW, Витяжка вбудована Hansa OMP6553BGH, Замовлення №1267
Купив: Посудомийка, Посудомийна машина Bosch SPV4HMX10E, Замовлення №4
Купив: Посудомийна машина Whirlpool WSIC 3M27 C, Індукційна варильна поверхня Whirlpool WS Q4860 NE, Духовка електрична Whirlpool OMR58HU1B, Замовлення №34042
Купив: Прально-сушильна машина автоматична Whirlpool FFWDB 864349 BV, Замовлення №18570
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: WHIRLPOOL FFWDB 864349 BV UA, Замовлення №4011