Хотів купити: Кавомолка електрична Delonghi KG 521.M
Не сподобалося: наявність, відвантаження товару
Купив: Кавомашина автоматична Melitta CAFFEO Passione OT Silver F53/1-101, Замовлення №0003139
Купив: Кавомашина автоматична Delonghi Magnifica S ECAM 22.110.B, Замовлення №РН-0005107
Купив: Кавомашина автоматична Delonghi Magnifica Evo ECAM 290.51.B, Замовлення №59001183445509
Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек
Хотів купити: Kenwood JKP250, Електрочайник дорожній Kenwood JKP250
Купив: Ріжкова кавоварка еспресо Delonghi EC 860 M, Замовлення №111
Купив: Кавомашина Автоматична Delonghi Autentica Cappuccino ETAM 29.660.SB, Замовлення №7451
Купив: Ріжкова кавоварка еспресо Delonghi EC 685.M, Замовлення №7423
Купив: DeLonghi KBI 2001 BL Distinta Flair, Замовлення №7140
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Ріжкова кавоварка DeLonghi EC685M, Замовлення №[#6974] (19.01.2024)