Купив: Спліт-система Cooper&Hunter VITAL CH-S07FTXF-NG, Замовлення №4322
Купив: Спліт-система Cooper&Hunter ARCTIC INVERTER NG (GEN VI) CH-S09FTXLA2-NG, Спліт-система Cooper&Hunter ARCTIC INVERTER NG (GEN VI) CH-S24FTXLA2-NG, Замовлення №+++
Купив: Кондиционер Cooper&Hunter Supreme Continental White R32 CH-S09FTXAL2-WP, Замовлення №1032
Купив: Кондиціонер Cooper&Hunter Arctic R32 CH-S24FTXLA2-NG (WI-FI), Замовлення №4119
Купив: Кондиціонер cooper&hunter air-master evo , Замовлення №4115
Купив: спліт-система Cooper&Hunter VERITAS (GEN VI) CH-S12FTXQ2-NG, Замовлення №4064
Купив: Кондиціонер Cooper&Hunter Arctic R32 CH-S09FTXLA2-NG (WI-FI), Замовлення №4063
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Внутрішній блок кондиціонера Cooper&Hunter VITAL CH-S18FTXF-NG(I), Замовлення №1
Купив: Спліт-система Cooper&Hunter VITAL INVERTER CH-S09FTXF2-NG, Замовлення №4027
Купив: Кондиціонер Кондиціонер Cooper&Hunter Arctic R32 CH-S24FTXLA2-, Замовлення №3069