Магазин тимчасово не розміщує товари на hotline

Купив: Навушники TWS Apple AirPods Pro 3 (MFHP4), Замовлення №65255
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Смартфон Apple iPhone 16 128GB Pink (MYEA3), Замовлення №65239
Купив: iPhone 16 Pro 128, Замовлення №65242
Купив: iPhone 17 Pro 512, Замовлення №65233
Купив: Смартфон Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue (MG8J4), Замовлення №65230
Купив: Навушники TWS Apple AirPods 4 (MXP63), Замовлення №65219
Купив: Смартфон Apple iPhone 15 128GB Black (MTP03), Замовлення №65205
Купив: Смартфон Apple iPhone 17 256GB Black (MG6J4), Замовлення №65215
Купив: Квадрокоптер DJI Mavic 3T (CP.EN.00000415.01), Замовлення №65210
Купив: Смарт-годинник Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold Alu. Case w. Light Blush Sport Band - S/M (MWWH3), Замовлення №65180