Магазин тимчасово не розміщує товари на hotline

Купив: Смартфон Apple iPhone 17 Pro Max 1TB Silver (MFYV4), Замовлення №65094
Купив: Смарт-годинник Apple Watch Series 7 GPS 45mm Blue Aluminum Case With Blue Sport Band (MKN83), Замовлення №9812379617261725
Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium (MYNH3), Замовлення №№
Хотів купити: Смартфон Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Titanium Whitesilver (SM-S938BZSG), Замовлення №65068
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

Купив: Apple iPhone 16e 512GB Black (MD1X4), Замовлення №
Купив: Apple iPhone 16e 512GB Black (MD1X4), Замовлення №
Купив: Смартфон Apple iPhone 16e 512GB Black (MD1X4), Замовлення №
Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (MYWV3), Замовлення №