Магазин тимчасово не розміщує товари на hotline

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB Titanium Black (SM-S938BZKD), Замовлення №
Купив: Apple iPhone 16 Pro Max 256GB eSIM Desert Titanium (MYW53), Замовлення №(MYW53)
Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium (MYNH3), Замовлення № MYNH3
Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro Max 256GB eSIM Desert Titanium (MYW53), Замовлення №
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB Titanium Black (SM-S938BZKD), Замовлення №-
Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium (MYNH3), Замовлення №
Хотів купити: Смартфон Apple iPhone 16 Pro Max 256GB eSIM White Titanium (MYW43), Замовлення №59496