Купив: Зимові шини Michelin Alpin 7 (195/65R15 91T), Замовлення №144337
Купив: Зимові шини Michelin Alpin 7 (195/65R15 91T), Зимові шини Michelin Alpin 7 (195/65R15 91T), Замовлення №144337
Купив: Зимові шини Tigar WINTER (205/65R16 95H), Замовлення №15003
Купив: Автомобільний зарядний пристрій Armer ARM-LC15B, Замовлення №15003
Купив: Моторне мастило, Моторне мастило Toyota SM 5W-20 00279-1QT20 946мл, Замовлення № №-14221
Купив: Моторне мастило Delphi SUPREME DIESEL 15W-40 1л, Замовлення №№-13952
Хотів купити: Літні шини Goodyear EfficientGrip Performance (215/55R17 94V)
Купив: Моторне масло AXXIS Gold Sint 5W-30 4л, Замовлення №13849
Хотів купити: Зимові шини Powertrac Tyre Snow Tour Pro (215/70R16 100T)
Хотів купити: Літні шини Nexen N Fera Sport SU2 (205/65R16 95W)