Купив: Зовнішній акумулятор (павербанк) Brevia 48000mAh ePower (44048), Замовлення №79537
Купив: Перехідна рамка Incar RVW-FC581 для Volkswagen Tiguan 2007-2010, Замовлення №666
Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек
Купив: AllpowerS700, Замовлення №64110
Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек
Купив: автопилосос Belauto Смерч, Замовлення №75807
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Автомобільний пилосос БЕЛАВТО Тайфун BA-55B, Замовлення №627
Сподобалося: наявність, відвантаження товару
Не сподобалося: відповідність ціни, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Товари для безпеки
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати
Не сподобалося: оформлення замовлення, сервісна підтримка
Купив: Переходник в прикуриватель, Замовлення №30088
Сподобалося: наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати
Хотів купити: Моторное масло ECOTECH 5W30 SP/RC G6 4Lx4, Замовлення №17624
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення
Не сподобалося: відповідність умов оплати
Хотів купити: Ароматизатор Baseus Minimalist Car Cup Holder Air Freshener (Cologne) black, Замовлення №15913
Купив: Комплект ксенона Winso H7 5000K 85V 35W PX26d KET, Замовлення №15353
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Не сподобалося: оформлення замовлення, повернення товару