Хотів купити: Впускний механізм KK Pol ZND/111 1/2,
наявність
Відповідь представника «FARRO»
Доброго дня!
Дякуємо за відгук!
Ваше замовлення було відправлено на наступний день після узгодження (14 жовтня) з плановою доставкою 15 жовтня.
Всі замовлення відслідковуються на протязі 7 робочих днів після прибуття на відділення згідно регламенту Нової Пошти по безкоштовному зберіганню, і за день до початку платного зберігання ми клієнтів сповіщаємо про це.
21 жовтня (на 6-й день зберігання) ми мали розмову з Новою Поштою стосовно затримки. Вони визнали, що є труднощі, і після вирішення обіцяли вам зателефонувати.
Рекомендуємо звернутись в підтримку або на відділення Нової Пошти зі скаргою для отримання компенсації за незручності.
Фото трекінгу додали.
Гарного вам дня і бережіть себе!
Ви написали, як повинно бути. А насправді ваш представник не телефонував, Нова пошта не телефонувала. Я чекав, коли товар прибуде у поштомат, а його просто відправили назад у магазин. Станом на сьогодні магазин зі мною не зв\'язався від слова \"взагалі\", гроші не повернули за повністю оплачений товар (чек POS-термінала у додатку). Товар придбав вже у іншого продавця. FARRO тільки щось розповідає, а реальних кроків не робить, щоб вирішити ситуацію. Тобто гроші на рахунок магазину прийшли, товар повернувся до FARRO, і все у них в шоколаді. А покупец залишився і без грошей і без товару...
P.S. З приведеного листування у вайбері видно дату (21.10.2025), що представник FARRO говорить, що товар у дорозі. І на зауваження стосовно неприбуття відправляє покупця до Нової пошти. А яка відповідальність у магазина за цей процес (відправили і забули)?