Відгуки про Luxmedia.com.ua

ДанилоШинкар рекомендує цей магазин
13 лютого 2025 р.

Купив: Пульсоксиметр Beurer PO 40, Замовлення №330364248

Замовлення відправили швидко. Пульсоксиметр працює справно, чітко. Дуже Вам дякую!
Відповідь представника «Luxmedia.com.ua»
Дякуємо за вашу покупку! Ми цінуємо ваш вибір і сподіваємося на подальшу співпрацю. Будемо раді бачити вас знову!
Андрей Рудько рекомендує цей магазин
11 лютого 2025 р.

Купив: БФП Canon G3470 (5805C009), Замовлення №32

Все супер ціна, швидка доставка.
Лариса Пелешко рекомендує цей магазин
7 лютого 2025 р.

Купив: ? Миша Logitech MX Master 2S Graphite (910-005139, 910-005966,910-007225) ?, Замовлення №325388071

Все вчасно, оперативно. Мишка дуже зручна, багатофункціональна. Дякую
Катерина Пліскіна рекомендує цей магазин
6 лютого 2025 р.

Купив: Фотокамера миттєвого друку Fujifilm Instax Square SQ6 Aqua Blue, Замовлення №Замовлення № 325505155

Покупкою задоволена. Фотоапарат прийшов вчасно, як раз до дня народження. Ціна виявилась найкращою з усіх, що розглядалися. Гарне пакування. Задоволена покупкою на всі 100%
VALERIA_99 рекомендує цей магазин
5 лютого 2025 р.

Купив: Смарт-годинник Garmin Instinct 2X Solar Flame Red (010-02805-11/01), Замовлення №329766069

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купувала годинник, швидко та якісно. Дякую магазину за хорошу консультацію та професіоналізм
OLYA Shkabura рекомендує цей магазин
5 лютого 2025 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 15 128GB Black (MTP03), Замовлення №329762008

Відразу зв'язався менеджер з яким було приємно спілкуватися. Обговорили деталі. Відправка в день замовлення. Рекомендую цей магазин ще й за приємні ціни.
Bogdan_I рекомендує цей магазин
31 січня 2025 р.

Купив: Електрочайник SMEG KLF05PGEU, Замовлення №324612408

Відповідь представника «Luxmedia.com.ua»
Щиро дякуємо за Вашу покупку в нашому магазині! Ми цінуємо довіру до нас та гарантуємо, що й надалі будемо надавати лише найкращий сервіс. Сподіваємося на нові зустрічі!
Сергій Лазуренко рекомендує цей магазин
29 січня 2025 р.

Купив: Мультимедійна акустика Edifier R1380DB Brown, Замовлення №328239053

Купував колонки Едіфер, ціна трохи вище за інших на Хотлайн, але ціна чесна у інших ціна стоїть менше, але при замовленні починають додавати відсотки банків та інше і виходить вже інше кіно. Відправили в день замовлення, не чекав тижнями(як у інших). Можу рекомендувати.
luzun14 рекомендує цей магазин
31 грудня 2024 р.

Купив: Телевізор LG 65NANO82T6B, Замовлення №320751777

Віола95 рекомендує цей магазин
20 грудня 2024 р.

Купив: Стайлер (випрямляч) Dyson Airstrait HT01 Onyx Black/Gold (534040-01), Замовлення №322688037

Магазин працює чітко та вчасно! Однозначно рекомендую замовляти в даному магазині .
Відповідь представника «Luxmedia.com.ua»
Добрий день. Дякуємо за покупку у нашому магазині! Ми дуже вдячні за вашу довіру і обіцяємо і надалі надавати вам тільки найкращий сервіс. До нових зустрічей! З повагою, LuxMedia.