Купив: Gigabyte GP-GSTFS31480GNTD, Замовлення №15863
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Хотів купити: Ноутбук Apple MacBook Air 13, Замовлення №16112
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

Купив: Видеокарта Palit 3070ti pro gaming
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати
Не сподобалося: сервісна підтримка

Хотів купити: Обігрівач Термія Универсал ряд Эконом ЭВУА-2,0/230-2 (с), Замовлення №14892
Сподобалося: відповідність ціни, оформлення замовлення, відповідність умов оплати

Купив: Корпус FrimeCom MX8 400W, Замовлення №13588
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Купив: Bluetooth-гарнитура Realme Buds Q2 Blue EU, Замовлення №13153

Купив: Відеокарта GF GTX 1650 4GB GDDR6 GamingPro OC Palit (NE61650S1BG1-1175A), Замовлення №12038

Купив: Флеш-накопичувач USB3.0 64GB GOODRAM Twister Black, Кабель XoKo SC-3300 USB-Lightning/MicroUSB/USB T

Купив: Смартфон Motorola E20 2/32GB, Замовлення №12713

Купив: Мастило High Tech Aerosol Food H1, Замовлення №12762
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати