Відгуки про Click.ua

Полина Осипенко рекомендує цей магазин
16 травня 2023 р.

Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Gorenje GBF80/UA, Замовлення №4428921

Дякую, бойлер прийшов. Швидка доставка (у понеділок замовили, у вівторок прийшов товар), запаковано все якісно, документи до бойлера є. Вдячна менеджерам за оперативність та консультацію!
Відповідь представника «Click.ua»
Добрий день. Дякуємо Вам за відгук та за придбання товару в нашому магазині.
Володимир Задорожний рекомендує цей магазин
10 травня 2023 р.

Купив: Блок живлення Deepcool PQ850M 850W (R-PQ850M-FA0B), Замовлення №31504

За останні 6 місяців багато чого купив у них. В сумі 5-6 замовлень, і бачу що будуть ще. Тому що ціна - ОК, можливість покупки частинами - плюс, наявність товарів теж - плюс і це все взагалі без питань оформлено і доставлено. Якщо коротко, то я ніколи не писав відгуки, але те що я постійно натикаюсь на вигідну мені пропозицію на Click.ua заслуговує на мої 5 хв і відгук тут
Відповідь представника «Click.ua»
Добрий день. Дякуємо Вам за відгук, він дуже важливий для нас.
Ярослав Котов не рекомендує цей магазин
5 травня 2023 р.

Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 11S 6/128GB Pearl White, Замовлення №5921085

Пройшов телефон як виявилось не той, відправили телефон без NFC, хоча на сайті продавця навіть не вказано, що є така модель. Підтримка не ввічлива. ніяких гарантій що обміняють або повернуть гроші не надає. Люди не розуміють, що це вони відправили не те що треба і ніяк не йдуть на зустріч.
Відповідь представника «Click.ua»
Добрий день. Сталася помилка при відправленні. Ми це помітили та подзвонили Вам із проханням перевірити. На разі ця проблема вирішується. Ми цінуємо кожного нашого клієнта.
Taras Protsiuk не рекомендує цей магазин
25 квітня 2023 р.

Купив: Карта пам\'яті Kingston 64 GB microSDXC class 10 UHS-I U3 Canvas Go! Plus SDCG3/64GBSP, Замовлення №52720

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Відповідь представника «Click.ua»
Добрий день. Приносимо вибачення, за те що Ви мали негативний досвід співпраці з магазином. Сайт не має можливості відображати кількість товару на складі, тому Ви змогли оформити більше ніж був фактичний залишок. На жаль, правила повернення коштів нещодавно було змінено, тому без форми, що Ви заповнювали, та заяви, бухгалтерія не може повернути кошти.
Геннадий рекомендує цей магазин
1 квітня 2023 р.

Купив: Модуль пам`ятi SO-DIMM 2x16GB/3200 DDR4 Kingston Fury Impact (KF432S20IBK2/32), Замовлення №49820

Купил SO-DIMM 2x16GB/3200 DDR4 Kingston Fury Impact (KF432S20IBK2/32) для своего ноутбука. Заказал ночью, утром перезвонили, уточнили заказ и отправили. Заказ отправили со Стрыя. На следующий день я уже установил всё в ноутбук. Всё супер быстро и удобно. Был вопрос по поводу оплаты на сайте, консультант в ТГ подсказал, что при оплате это будет категория Техника (МСС 5732). В общем доволен покупкой и сотрудничеством с click.ua
Відповідь представника «Click.ua»
Добрий день. Дякуємо Вам за відгук, він дуже важливий для нас.
Снова заказал у вас. На этот раз телефон и снова всё на высшем классе. Спасибо за работу
25 січня 2025 р. Відповісти
OBI-WAN CODM не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
28 березня 2023 р.

Купив: Навушники TWS Xiaomi Redmi Buds 3 Lite Black (BHR5489GL/BHR5302CN), Замовлення №5842003

Купив навушники у цьому магазині. Навушники виявились з дефектом. Правий навушник грає тихіше. Зв'язався з магазином, мені надали контакти сервісного центру, 2а тижні навушники були у них і вони нічого не зробили!!!! Строк у 2а тижні на повернення вийшов... Чим вони там займалися цей час, невідомо... Не рекомендую!
Відповідь представника «Click.ua»
Добрий день. Наші фахівці перевірили Ваш товар, та заявлений Вами дефект не підтвердився. Тому ми повертаємо Вам товар. Якщо виникнуть питання, будь ласка, звертайтесь.
Проблема вирішена
30 березня 2023 р. Відповісти
Дмитро рекомендує цей магазин
25 березня 2023 р.

Купив: Бездротовий маршрутизатор (роутер) Mikrotik hAP ax3 (C53UiG+5HPaxD2HPaxD), Замовлення №48235

Відправили товар в той же день, на наступний ранок вже очікував у відділенні Нової Пошти Оплата зручна, доставка швидка, чек в наявності Рекомендую
Відповідь представника «Click.ua»
Доброго дня. Дякуємо Вам за відгук.
Vadim Shumevko рекомендує цей магазин
17 березня 2023 р.

Купив: Відеокарта PowerColor Radeon RX 6750 XT Red Devil (AXRX 6750 XT 12GBD6-3DHE/OC), Замовлення №47347

Відповідь представника «Click.ua»
Добрий день. Дякуємо за Ваш відгук, він дуже важливий для нас.
Lyudmila V. не рекомендує цей магазин
16 березня 2023 р.

Купив: зовнішній накрпичувач Apacer, Замовлення №42963

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек

Відповідь представника «Click.ua»
Добрий день. Нам дуже прикро що так вийшло. На жаль, навіть найпопулярніші виробники мають деякий відсоток браку. Також, на жаль, на інформацію, записану на носій, виробник не поширює гарантійних зобов'язань, це стосується всіх виробників та всіх видів носіїв. Фахівці з сервісного центру дуже уважно декілька разів перевірили товар, та Вам повідомили що він не підлягає відновленню. Гроші за товар Вам були повернені одразу. Дякуємо за Ваш відгук.
STRK рекомендує цей магазин
14 березня 2023 р.

Купив: Бездротовий маршрутизатор (роутер) Mikrotik hAP ax3 (C53UiG+5HPaxD2HPaxD), Замовлення №23680

Дуже задоволений роботою магазину. Побачив рекламу про передзамовлення роутера за привабливою ціною. Залишив заявку. Мені майже одразу передзвонили так розповіли про деталі передзамовлення. Я, звісно, на все згодився. Єдиний маленький мінус - це затримка постачання до країни, але для мене це не було дуже принциповим і я готовий був чекати. По будь-якому питанню, консультанти швидко відповідали у телеграмі. Дуже приємним бонусом була безкоштовка доставка новою поштою.
Відповідь представника «Click.ua»
Добрий день. Дякуємо Вам за відгук та за придбання товару в нашому магазині.