Відгуки про Click.ua

Фрези Грант рекомендує цей магазин
17 жовтня 2023 р.

Купив: Смартфон POCO M5 6/128GB Black, Замовлення №79720

Отримала раніше заявленого строку. Вранці у суботу замовила, обіцяли відправити у понеділок, але у неділю я смартфон вже отримала. І це дуже приємно! Дякую магазину. Запаковані був добре. Доставка безкоштовна - це теж дуже приємно! Сподіваюся, що телефон буде працювати добре.
Відповідь представника «Click.ua»
Доброго дня! Ми вдячні Вам за відгук та раді, що Вам сподобалась якість товару та обслуговування.
Денис рекомендує цей магазин
3 жовтня 2023 р.

Купив: Зовнішній жорсткий диск 3.5, Замовлення №77635

Я очень доволен заказом в магазине. Товар был по скидке - приехал запечатанный, новый, доступна оплата частями - всё это очень, очень удобно. Отправили быстро В отличии от популярных сетевых магазинов с которыми больше не хочется связываться.
Alexandr Ozor рекомендує цей магазин
30 вересня 2023 р.

Купив: SSD накопичувач Apacer AS2280P4X 1 TB (AP1TBAS2280P4X-1), Замовлення №76890

Купил ssd на терабайт.. Заказ звонком не подтвердили , но и мозги предложентями не морочили. Отправили бысторо.. Упаковка хорошая. Товар пришел новый.. Чек, гарантия написаны добротно.. Цена самая низкая на этот момент..
Відповідь представника «Click.ua»
Добрий день. Дякуємо за Ваш відгук та придбання товару в нашому магазині.
Слава Україні! рекомендує цей магазин
25 вересня 2023 р.

Купив: Навушники Realme Buds Air 5 Pro, Замовлення № 76159

23.09.23 зробив замовлення і вже 24.09.23 його отримав. Навіть не очікував такої оперативності від магазину.) Молодці! Навушниками дуже задоволений. Товар прийшов якісно упакований, пошкоджень упаковки не було. Купував вперше в цьому магазині і дуже задоволений, і обслуговуванням по телефону, і швидкістю отримання навушників. Дійсно молодці! Рекомендую цей магазин. До того ж порадували приємною ціною на ці навушники, бо в порівнянні з іншими продавцями ціна дуже маленька.
Відповідь представника «Click.ua»
Доброго дня. Дякуємо за відгук, Ваша думка важлива для нас.
Pavel Khomenko рекомендує цей магазин
25 вересня 2023 р.

Купив: Навушники TWS OPPO Enco X2 White, Замовлення №76230

OPPO Enco X2. все супер доставка-зворотній зв'язок, оплата. магазин рекомендую
Відповідь представника «Click.ua»
Вітаємо. Ми дуже вдячні за Ваш відгук.
vilDaym рекомендує цей магазин
2 вересня 2023 р.

Купив: Процесор AMD Ryzen 7 7800X3D (100-100000910WOF), Замовлення №68303

Покупал в данном магазине впервые. Искал проц у офф реселлера AMD, что бы получить код на игру Starfield. Доставили в отделение НП за один день. Доставка бесплатная. Коробка с процессором была запаяна + хорошо запакована для доставки в отдельной коробке с пупыркой. Код на игру (для генерации кода) - скинули на Вайбер сразу после получения. Очень доволен, спасибо.
Відповідь представника «Click.ua»
Доброго дня. Ми вдячні Вам за відгук та раді, що Вам сподобалась якість товару та обслуговування.
САША НЕСКАЖУ рекомендує цей магазин
21 серпня 2023 р.

Купив: Смартфон Motorola G32 8/256GB Mineral Grey (PAUU0050), Замовлення №69265

Відповідь представника «Click.ua»
Добрий день. Дякуємо Вам за відгук.
Anton Olikhovskyi не рекомендує цей магазин
15 серпня 2023 р.

Купив: Блок питания GTL (GTL-500-120) 500W 120mm, Замовлення №62420

відправив блок живленя на поверненя , пройшов місяць так ніхто і не звязався ,сервісний центр не відповідає на повідомлення
Відповідь представника «Click.ua»
Доброго дня. Шановний клієнте, приносимо вибачення за затримку. На жаль, діагностика вашого товару зайняла більше часу, ніж було оговорено спочатку. Раді Вам повідомити, що ситуація вирішена на Вашу користь. Кошти Вам повернуто. Дякуємо за Ваше терпіння та розуміння. З повагою Click.ua
Дима не рекомендує цей магазин
8 серпня 2023 р.

Купив: GF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming X Trio MSI (GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24G), Замовлення №66597

Придбали товар для роботи, за великі кошти. Потрібен був терміново. На 3 різних системах чорний екран. Через це прийшлось іхати працювати в інше місце, брак товару коштував великих грошей через просрочку в сроках по роботі + сама вартість відеокарти. На днях повернуся і будемо відправляти ім в зворотньому напрямку. Click ua думаю що зустрінемося в суді. Брак товару коштував нам 7к евро.
Відповідь представника «Click.ua»
Доброго дня! На жаль, навіть найпопулярніші виробники мають деякий відсоток браку. Нам шкода, що така ситуація трапилась з Вами. Товар магазином Вам було відправлено повністю новий та запакований. Процедура повернення є однаковою для всіх згідно діючого законодавства України "Про захист прав споживачів". Сервісний центр проведе діагностику товару, після підтвердження дефекту, Вам буде замінено товар на новий або повернуто кошти. Після діагностики з Вами зв'яжеться менеджер. Приносимо наші найщиріші вибачення за доставлені незручності. З повагою Click.ua.
Volodimir Antipov не рекомендує цей магазин
6 серпня 2023 р.

Купив: Смартфон Google Pixel 6a 6/128GB Charcoal, Замовлення №Гарантійний талон 6104922

Сподобалося: відповідність ціни, фіскальний чек

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати

Відповідь представника «Click.ua»
Добрий день. Ми відразу оновили інформацію щодо Вашого смартфона. Він зараз знаходиться в сервісному центрі, де фахівці проводять його тестування. Розуміємо, що ця затримка може призвести до незручностей. Ми дуже цінуємо Ваше терпіння. Як тільки буде прийняте рішення сервісним центром, ми негайно зв'яжемося з Вами для подальшого вирішення цього питання. Ваша довіра дуже важлива для нас, і ми робимо все можливе, щоб вирішити цю ситуацію якнайшвидше і якнайефективніше.