Купив: Смартфон POCO M5 6/128GB Black, Замовлення №79720

Купив: Зовнішній жорсткий диск 3.5, Замовлення №77635

Купив: SSD накопичувач Apacer AS2280P4X 1 TB (AP1TBAS2280P4X-1), Замовлення №76890

Купив: Навушники Realme Buds Air 5 Pro, Замовлення № 76159

Купив: Навушники TWS OPPO Enco X2 White, Замовлення №76230

Купив: Процесор AMD Ryzen 7 7800X3D (100-100000910WOF), Замовлення №68303

Купив: Смартфон Motorola G32 8/256GB Mineral Grey (PAUU0050), Замовлення №69265

Купив: Блок питания GTL (GTL-500-120) 500W 120mm, Замовлення №62420

Купив: GF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming X Trio MSI (GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24G), Замовлення №66597

Купив: Смартфон Google Pixel 6a 6/128GB Charcoal, Замовлення №Гарантійний талон 6104922
Сподобалося: відповідність ціни, фіскальний чек
Не сподобалося: наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати