Купив: Смартфон realme C55 8/256GB Rainy Night, Замовлення №67100

Купив: Жорсткий диск Seagate Basic 5 TB (STJL5000400), Замовлення №42654

Купив: Смартфон POCO F5 12/256GB Black, Замовлення №62685

Купив: Планшет Xiaomi Redmi Pad 6/128GB Wi-Fi Graphite Gray (VHU4216EU), Замовлення №41545

Купив: Гарнітура xiaomi piston fresh bloom matte black, Замовлення №61471

Купив: Портативна колонка JBL Charge 5 Grey (JBLCHARGE5GRY), Замовлення №Я хз
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купив: Холодильник з морозильною камерою Candy C1DV145SFW, Замовлення №59984

Купив: Процесор AMD Ryzen 5 5600X (100-100000065MPK), Замовлення №59713

Купив: Навушники Xiaomi QCY T16, Замовлення №1

Купив: ASRock X670E STEEL LEGEND Socket AM5, Замовлення №58584
Сподобалося: відповідність ціни, відповідність умов оплати
Не сподобалося: наявність, відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек