Відгуки про Click.ua

jura.t555 рекомендує цей магазин
5 серпня 2023 р.

Купив: Смартфон realme C55 8/256GB Rainy Night, Замовлення №67100

Все супер. Допомогли в оформленні, швидко доставили, все ідеально. Одразу замовив ще один телефон
Відповідь представника «Click.ua»
Добрий день. Ми дуже вдячні за Ваш відгук.
Алексей Зиновьев рекомендує цей магазин
25 липня 2023 р.

Купив: Жорсткий диск Seagate Basic 5 TB (STJL5000400), Замовлення №42654

Доброго времени суток всем! Приобрел жесткий диск Seagate Basic 5 TB для хранения медиафайлов. Покупкой доволен, работой магазина и скоростью отправки товара тоже - диск пришёл на следующий день после заказа. Магазин рекомендован к сотрудничеству
Відповідь представника «Click.ua»
Добрий день. Дякуємо Вам за відгук та за придбання товару в нашому магазині.
Ingvar рекомендує цей магазин
15 липня 2023 р.

Купив: Смартфон POCO F5 12/256GB Black, Замовлення №62685

Віталій Лущик рекомендує цей магазин
10 липня 2023 р.

Купив: Планшет Xiaomi Redmi Pad 6/128GB Wi-Fi Graphite Gray (VHU4216EU), Замовлення №41545

Відправили дуже швидко. Товар був в наявності, все як і вказано на сайті. Однозначно рекомендую ?
Аліса Руснак рекомендує цей магазин
3 липня 2023 р.

Купив: Гарнітура xiaomi piston fresh bloom matte black, Замовлення №61471

Товар отримала, задоволена. Побачимо, як працюватиме гарнітура через місяць. Проблем з доставкою не виникло і з онлайн магазином - теж.
Відповідь представника «Click.ua»
Добрий день. Дякуємо Вам за відгук та за придбання товару в нашому магазині.
Алексей Труфанов рекомендує цей магазин
28 червня 2023 р.

Купив: Портативна колонка JBL Charge 5 Grey (JBLCHARGE5GRY), Замовлення №Я хз

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Все супер, але водій якій доставляв товар, приїхав на іншу адресу, потім аргументувавши вам що важкий пройтись і що він не поїде до мене, я конечно все розумію але він стояв за пів квартала від мене, спочатку сунув бумаги по доставці , і навіть не запропонувавши перевірити товар, в так все добре, але довелось самому дзвонити дізнаватись де мій товар
Відповідь представника «Click.ua»
Дякуємо вам за ваш відгук. Ваші коментарі та пропозиції допомагають нам вдосконалюватися. Ми будемо працювати над виправленнями таких помилок зробити наш сервіс ще кращим.
Змей nortfolk рекомендує цей магазин
28 червня 2023 р.

Купив: Холодильник з морозильною камерою Candy C1DV145SFW, Замовлення №59984

Передзвонили практично відразу після замовлення. Доставку хотіли виконати зразу, але спокійно перенесли на дату яка зручна мені. Доставка "новою поштою" двері-двері. Частково компенсували вартість доставки, у зв'язку із тим що у селі відсутнє грузове відділення і вимушений був замовляти адресну доставку, за що дуже вдячний. Рекомендую цей магазин.
Саша Бызов рекомендує цей магазин
20 червня 2023 р.

Купив: Процесор AMD Ryzen 5 5600X (100-100000065MPK), Замовлення №59713

Цена актуальна, товар в наличии, доставка в заявленных рамках. 5из5. Проблем ноль, реально в пару кликов, перезвонили, уточнили, поблагодарили за оплату. Даже не поленился отзыв написать)
Відповідь представника «Click.ua»
Добрий день. Дякуємо Вам за відгук, він дуже важливий для нас.
london washingtonovich не рекомендує цей магазин
16 червня 2023 р.

Купив: Навушники Xiaomi QCY T16, Замовлення №1

Відповідь представника «Click.ua»
Добрий день. Нам дуже прикро, що сталася така ситуація. Будь ласка, залиште свій номер телефону, щоб ми могли зв'язатися з Вами для уточнення та швидшого розв'язання цієї проблеми.
E X C E P T I O N не рекомендує цей магазин
12 червня 2023 р.

Купив: ASRock X670E STEEL LEGEND Socket AM5, Замовлення №58584

Сподобалося: відповідність ціни, відповідність умов оплати

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек

Ситуація була такою, вони виставили товар якого немає в наявності за ціною нижче ніж у інших, я замовив, потім зателефонували, обіцяли відправити, а потім на наступний день сказали що вже немає у наявності і повернуть кошти....Самостійно вони не запропонували ніяких знижок і компенсацій, лише тоді коли я сам повідомив, як інші магазини поступають в таких випадках...Якось неприємно коли менеджери не вміють справлятися з нестандартними ситуаціями самостійно...
Відповідь представника «Click.ua»
Добрий день. Перепрошуємо за незручності. Ми дуже шкодуємо, що інформація про наявність товару на нашому сайті не оновлюється у реальному часі, і признаємо, що це є проблемою. Ми розуміємо, наскільки важливо для наших клієнтів мати точну і актуальну інформацію про наявність товарів. Виправлення цієї ситуації - наш пріоритет. Наш менеджер повідомив вам про те, що відправка очікується з вівторка, і ми бачимо, що ми з вами зв'язалися ще раз у понеділок для уточнень і змін. Дякуємо вам за ваш відгук. Ваші коментарі та пропозиції допомагають нам вдосконалюватися. Ми будемо працювати над виправленнями таких помилок щоб зробити наш сервіс ще кращим.