Відгуки про Click.ua

Хрумм рекомендує цей магазин
9 вересня 2022 р.

Купив: Toshiba Canvio Basics 2TB USB (HDTB420EK3AA), Замовлення №56882

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Купил внешний жёсткий диск, на тот момент по самой низкой цене на хотлайне, на следующий день он уже был у меня, при этом ещё и доставили бесплатно. Не ожидал такой оперативности, приятно удивлён
Відповідь представника «Click.ua»
Дякуємо Вам за відгук, він дуже важливий для нас.
Ирина Макс не рекомендує цей магазин
7 вересня 2022 р.

Купив: Жесткий диск Toshiba Canvio Basics 2TB USB (HDTB420EK3AA), Замовлення №18833

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: повернення товару, сервісна підтримка

Відповідь представника «Click.ua»
Добрий день. Дякуємо за Ваш відгук. Дуже чекаємо коли Ваш товар приїде до нас, за для швидшого вирішення цієї ситуації.
Инна Сусликова не рекомендує цей магазин
4 вересня 2022 р.

Хотів купити: Смартфон realme C21Y 3/32GB Cross Black, Замовлення №17821 19063

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відповідність умов оплати

Замовила телефон прийшов у відділення нової пошти але відкрити, оглянути телефон і комплектацію не можна. Перезамовили, обговорили усі деталі з менеджером але картина повторилася. Після повторення ситуації, представник магазину вибачався обіцяв виправити ситуацію відправити телефон знову. Цього разу навіть не було номера замовлення, відправлення відкрити і оглянути так само не можна. Також кожного разу чек та гарантія без жодної печатки. Жодного разу не зустрічала такий сервіс, просто жах.
Відповідь представника «Click.ua»
Добрий день. Нова Пошта має деякі обмеження: телефони, планшети, все що в слюді відкривати не дозволяє. Ми вже зв'язалися з оператором НП та забезпечили можливість огляду. Приносимо вибачення за доставлені незручності.
Beowolf707 рекомендує цей магазин
1 вересня 2022 р.

Купив: Карта пам`ятi MicroSDHXC 128GB UHS-I Class 10 Apacer + SD adapter (AP128GMCSX10U5-R), Замовлення №18085

В наличии не было, была оформлена и доставлена за несколько дней, работает отлично
Nevynnyi рекомендує цей магазин
22 серпня 2022 р.

Купив: Roborock S7, Замовлення №17480

Sergey Gennadievich рекомендує цей магазин
20 серпня 2022 р.

Купив: Блок питания Chieftec GPS-600A8 600Вт w/12cm fan ATX2.3 Корпус AeroCool Beam (Beam-G-BK-v2) Black бе, Замовлення №17456

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Хороший сервис очень внимательный менеджер Анастасия! Все пришло вовремя качества супер!
Відповідь представника «Click.ua»
Дякуємо за придбання в нашому магазині та за Ваш відгук.
Warpachel Play рекомендує цей магазин
19 серпня 2022 р.

Купив: Гарнітура Logitech G535, Замовлення №17486

Дуже зручний магазин з чудовими цінами , замовляв у другий раз і знову все на вищому рівні.
Відповідь представника «Click.ua»
Дякуємо Вам за відгук, він дуже важливий для нас.
Антон Петруня рекомендує цей магазин
16 серпня 2022 р.

Купив: Ссд накопитель, Замовлення №17356

Перезвонили быстро, приятно общались, товар был в наличии, спасибо
Алина Васильчук рекомендує цей магазин
6 серпня 2022 р.

Купив: Чохол для планшета, захисне скло, Замовлення №16017

Швидко передзвонили після оформлення на сайті. Товар гарної якості і ціни найприємніші
Добрий день. Дякуємо за відгук.
Алекс Панченко не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
4 серпня 2022 р.

Купив: GIGABYTE GM2500G, Замовлення №16119

Сподобалося: відповідність ціни, відповідність умов оплати

Відповідь представника «Click.ua»
Добрий день. Просимо вибачення, за доставлені Вам незручності. Ми вже провели розмову із операторами контакт-центру. А також хочемо повідомити Вам, що доставка буде зроблена за наш рахунок.
+ сервісна підтримка Зателефонували, вибачилися, непорозуміння ми владнали, мені оплатили доставку, інформацію на сайті відкоригували. З наявністю в Харкові все дуже складно, тут якби пострілюють (м'яко кажучи), буду сподіватися на краще. Замовлення отримав. НП працює швидко (відправлено з Києва після 18-ої, о дев'ятій ранку прибуло до відділення в Харкові), доставили в цілості. Товар той, що замовляв, упаковка фірмова, пломби збережені. Магазин рекомендую (я вже не засмучений), відгук не редактується, додам ще один по першому замовленню. P.S. А материнська плата, щоб все це зібрати і перевірити, доставляється іншим магазином вже другий тиждень )))
5 серпня 2022 р. Відповісти