Купив: Toshiba Canvio Basics 2TB USB (HDTB420EK3AA), Замовлення №56882
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Купив: Жесткий диск Toshiba Canvio Basics 2TB USB (HDTB420EK3AA), Замовлення №18833
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати
Не сподобалося: повернення товару, сервісна підтримка

Хотів купити: Смартфон realme C21Y 3/32GB Cross Black, Замовлення №17821 19063
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відповідність умов оплати

Купив: Карта пам`ятi MicroSDHXC 128GB UHS-I Class 10 Apacer + SD adapter (AP128GMCSX10U5-R), Замовлення №18085

Купив: Roborock S7, Замовлення №17480

Купив: Блок питания Chieftec GPS-600A8 600Вт w/12cm fan ATX2.3 Корпус AeroCool Beam (Beam-G-BK-v2) Black бе, Замовлення №17456
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Купив: Гарнітура Logitech G535, Замовлення №17486

Купив: Ссд накопитель, Замовлення №17356

Купив: Чохол для планшета, захисне скло, Замовлення №16017

Купив: GIGABYTE GM2500G, Замовлення №16119
Сподобалося: відповідність ціни, відповідність умов оплати