Купив: Бездротовий маршрутизатор Mercusys MR50G, Замовлення №12091
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Купив: видеокарта amd radeon rx6400 4g gddr6 dual asus, Замовлення №20450618970466
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Купив: Видеокарта GF RTX 3050 8GB GDDR6 Dual Palit (NE63050019P1-190AD), Замовлення №26435
Не сподобалося: повернення товару, сервісна підтримка

Хотів купити: Смартфон Samsung Galaxy A33 5G SM-A336 6/128GB Dual Sim Blue
Купив: Універсальна мобільна батарея 4smarts VoltHub Pro 10000mAh 22.5W with Quick Charge, PD gunmetal *Sel
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Купив: Chieftec BDF-600S

Купив: Intel Core i3 12100f, Замовлення №16752

Купив: Кофеварка Cecotec cafelizzia 790 CCTC-01651
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Купив: Toshiba Canvio Basics 2TB USB (HDTB420EK3AA), Замовлення №56882

Купив: Жесткий диск Toshiba Canvio Basics 2TB USB (HDTB420EK3AA), Замовлення №18833
Не сподобалося: повернення товару, сервісна підтримка