Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про Click.ua

YoDA91 рекомендує цей магазин
27 жовтня 2023 р.

Купив: Процесор Intel Core i7-13700K (BX8071513700K), Материнська плата ASRock Z790 PG Riptide, Замовлення №81297

Купил на этой неделе материнку ASRock Z790 PG Riptide вместе с процессором Intel Core i7 13700K по промокоду с дополнительной скидкой. Все поставил, все отлично работает. Отправили оба заказа в тот же день бесплатными посылками новой почтой. с Click мне очень повезло. Спасибо Вам большое!
Нина рекомендує цей магазин
24 жовтня 2023 р.

Купив: Кавомолка електрична CECOTEC Compact Titanmill 200 (01502), Пилосос 2в1 (вертикальний + ручний) Deerma Corded Hand Stick Vacuum Cleaner DX115C, Замовлення №80254

У магазині купую вже не вперше. Можу сміливо рекомендувати його. Менеджери допомогли мені у виборі товару, замовлення відправили того ж дня, наступного дня я отримала посилку. Окремо можу подякувати за якісну упаковку товару. На кожній коробці було зазначено, що хрупке. Товар відповідає характеристикам вказаним на сайті. Гарантійний талон та товарно-транспортна накладна були в посилці Рекомендую магазин
Представник магазину «Click.ua»
25 жовтня 2023 р. Відповісти
olga.podgornaya1 рекомендує цей магазин
20 жовтня 2023 р.

Купив: Vestfrost CX 232 W, Замовлення №80495

Ввечері згорів холодильник. Вночі замовила, магазин перетелеіонував вранці і вже ввечері привезли холодильник. Сам холодильник хороший, купую цей бренд вже не вперше. Магазин рекомендую
Відповідь представника «Click.ua»
Добрий день. Дякуємо за Ваш відгук та придбання товару в нашому магазині.
Фрези Грант рекомендує цей магазин
17 жовтня 2023 р.

Купив: Смартфон POCO M5 6/128GB Black, Замовлення №79720

Отримала раніше заявленого строку. Вранці у суботу замовила, обіцяли відправити у понеділок, але у неділю я смартфон вже отримала. І це дуже приємно! Дякую магазину. Запаковані був добре. Доставка безкоштовна - це теж дуже приємно! Сподіваюся, що телефон буде працювати добре.
Відповідь представника «Click.ua»
Доброго дня! Ми вдячні Вам за відгук та раді, що Вам сподобалась якість товару та обслуговування.
Денис рекомендує цей магазин
3 жовтня 2023 р.

Купив: Зовнішній жорсткий диск 3.5, Замовлення №77635

Я очень доволен заказом в магазине. Товар был по скидке - приехал запечатанный, новый, доступна оплата частями - всё это очень, очень удобно. Отправили быстро В отличии от популярных сетевых магазинов с которыми больше не хочется связываться.
Alexandr Ozor рекомендує цей магазин
30 вересня 2023 р.

Купив: SSD накопичувач Apacer AS2280P4X 1 TB (AP1TBAS2280P4X-1), Замовлення №76890

Купил ssd на терабайт.. Заказ звонком не подтвердили , но и мозги предложентями не морочили. Отправили бысторо.. Упаковка хорошая. Товар пришел новый.. Чек, гарантия написаны добротно.. Цена самая низкая на этот момент..
Відповідь представника «Click.ua»
Добрий день. Дякуємо за Ваш відгук та придбання товару в нашому магазині.
Слава Україні! рекомендує цей магазин
25 вересня 2023 р.

Купив: Навушники Realme Buds Air 5 Pro, Замовлення № 76159

23.09.23 зробив замовлення і вже 24.09.23 його отримав. Навіть не очікував такої оперативності від магазину.) Молодці! Навушниками дуже задоволений. Товар прийшов якісно упакований, пошкоджень упаковки не було. Купував вперше в цьому магазині і дуже задоволений, і обслуговуванням по телефону, і швидкістю отримання навушників. Дійсно молодці! Рекомендую цей магазин. До того ж порадували приємною ціною на ці навушники, бо в порівнянні з іншими продавцями ціна дуже маленька.
Відповідь представника «Click.ua»
Доброго дня. Дякуємо за відгук, Ваша думка важлива для нас.
Pavel Khomenko рекомендує цей магазин
25 вересня 2023 р.

Купив: Навушники TWS OPPO Enco X2 White, Замовлення №76230

OPPO Enco X2. все супер доставка-зворотній зв'язок, оплата. магазин рекомендую
vilDaym рекомендує цей магазин
2 вересня 2023 р.

Купив: Процесор AMD Ryzen 7 7800X3D (100-100000910WOF), Замовлення №68303

Покупал в данном магазине впервые. Искал проц у офф реселлера AMD, что бы получить код на игру Starfield. Доставили в отделение НП за один день. Доставка бесплатная. Коробка с процессором была запаяна + хорошо запакована для доставки в отдельной коробке с пупыркой. Код на игру (для генерации кода) - скинули на Вайбер сразу после получения. Очень доволен, спасибо.
Відповідь представника «Click.ua»
Доброго дня. Ми вдячні Вам за відгук та раді, що Вам сподобалась якість товару та обслуговування.
САША НЕСКАЖУ рекомендує цей магазин
21 серпня 2023 р.

Купив: Смартфон Motorola G32 8/256GB Mineral Grey (PAUU0050), Замовлення №69265

Відповідь представника «Click.ua»
Добрий день. Дякуємо Вам за відгук.