Купив: Прожектор світлодіодний з акумулятором ELM Briket 10W IP54 6500К (26-0059), Замовлення №279208

Купив: ПК asgard, Замовлення №№264631 (19 листопада 202
Сподобалося: відповідність ціни, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

Купив: Акумуляторна батарея Prologix 12V 8AH (PL12-8) AGM, Замовлення №276253

Купив: Вентилятор Arctic P14 PWM PST (ACFAN00125A), Замовлення №264884

Купив: Процессор Intel Core i5 14600K 3.5GHz, Материнська плата Asus Prime B760M-K Socket 1700, Замовлення №266340
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відвантаження товару, фіскальний чек

Купив: Накопичувач SSD 1TB Kingston KC3000, Замовлення №270069

Купив: Кронштейн KSL WMO-4025T (VESA200х200), Замовлення №№267815 (24 ноября 2025)

Купив: LCD телевізор (LED) Satelit 42F8001ST, Замовлення №.
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купив: SSD накопичувач Samsung 990 EVO Plus 2 TB (MZ-V9S2T0BW), Замовлення №1313

Купив: Фен-щітка BaByliss PRO BAB2675TTE 19 мм, Замовлення №№260604