Відгуки про Click.ua

Владимир Миненко рекомендує цей магазин
10 березня 2026 р.

Купив: Провідна клавіатура Ajax KeyPad FIBRA White, Замовлення №352045

Клавіатура гарної якості, ціна дуже гарна, рекомендую магазин
Відповідь представника «Click.ua»
Дякуємо за Ваш відгук! Ми цінуємо, що знайшли час поділитися своїм досвідом. З повагою, Click.
lipopova рекомендує цей магазин
8 березня 2026 р.

Купив: Машинка для видалення катишек, Замовлення №342331

Замовлення відправили швидко. Отримала вчасно. Товаром задоволена.
HelenQ рекомендує цей магазин
5 березня 2026 р.

Купив: Настільна гра Lord of Boards Квиток на потяг: Європа (LOB2219UA), Замовлення №343048

Сподобалися оперативне оформлення та доступність ціни. Рекомендую.
RyDi 345 рекомендує цей магазин

Купив: Батарейка RAYOVAC Extra 10 BL 8 шт (10AUX-8XEMF), Замовлення №339586

Ирина Нестерук рекомендує цей магазин

Купив: Подрібнювач Gorenje S501GW, Замовлення №341242

Рекомендую магазин! Ціна на товар була нижче ніж в інших. Менеджер відповіла на всі запитання, допомогла! Швидка доставка товару! Дякую!
Ксенія Кареліна рекомендує цей магазин

Купив: Карти таро навчальні, Замовлення №336919

Замовляла карти таро. Дякую за дуже приємне спілкування менеджеру Оксані, а також за приємний бонус - безкоштовну доставку. Товар упакований дуже гарно, в упаковці з повітряними кульками, та позначений, як крихкий. Тому коробка не була пошкоджена при транспортуванні. Дякую за сервіс та за цікаві товари. Процвітання вашому бізнесу, перемоги , та розквіту Україні.
Відповідь представника «Click.ua»
Нам надзвичайно приємно, що Ви оцінили наш сервіс — дякуємо за відгук! З повагою, Click.
morozph не рекомендує цей магазин
4 березня 2026 р.

Хотів купити: Занурюваний блендер Braun MultiQuick 7 MQ 7035X, Замовлення №342478

Удобно что в Харькове но гарантию дают ниже от производителя скорее всего торгуют не официальным товаром. При звонке в магазин пытались убедить что гарнтия 12 месяцев официальная а на официальном сайте Braun гарнтию указывают 24 месяца
Відповідь представника «Click.ua»
Доброго дня! Дякуємо за вашу уважність. Ми перевірили інформацію: ви абсолютно праві, офіційна гарантія на цю модель від Braun дійсно становить 24 місяці. Щиро перепрошуємо за помилку менеджера та невідповідність даних. Ми вже працюємо над виправленням інформації на нашому сайті. Дякуємо, що допомогли нам стати кращими та вказали на цей недолік! З повагою, Click.
Добрый день на сайте пока ничего не поменялось напишите когда измените информацию на сайте click.ua и hotline
6 березня 2026 р. Відповісти
Представник магазину «Click.ua»
Доброго дня! Інформацію на сайті оновлено. З повагою, Click.
9 березня 2026 р. Відповісти
Натлія рекомендує цей магазин
4 березня 2026 р.

Купив: Комплект чорнил ColorWay EPSON L4150/4160/6160/6170 BK/С/M/Y (ColorWay-EP415/EW415SET01), Замовлення №341377

Anna Basalyuk рекомендує цей магазин
4 березня 2026 р.

Купив: Електробритва чоловіча Braun Series 3 300BT Black/Green, Замовлення №340978

Оксана Деева рекомендує цей магазин
3 березня 2026 р.

Купив: Батарейка RAYOVAC Extra 13 BL 8 шт (3AUX-8XEMF), Замовлення №338392

Неочікуванно швидко прийшов товар. Приємне спілкування.