Купив: Принтер Xerox Phaser 3020, Замовлення №3033
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати
Купив: Відеокарта 3060
Купив: Навушники Hator Hypergang EVO (HTA-810), Замовлення №2510
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Купив: Монитор
Не сподобалося: сервісна підтримка

Купив: Baseus Gan 2 pro Quick charger, Замовлення №2182
Купив: Мишка Razer Basilisk V2 (RZ01-03160100-R3M1)
Купив: SteelSeries Prime Wireless Black
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення
Купив: hp probook 455 g8, Замовлення №1608
Купив: Монітор Samsung LS27R650FDIXCI, Замовлення №1499