Відгуки про NotBook

Анастасія.k рекомендує цей магазин
15 березня 2025 р.

Купив: Ноутбук Asus VivoBook Go 14 E1404FA (E1404FA-IS53) Black, Замовлення №945

Придбала ноутбук, менеджери допомогли мені обрати ноут за моїми вимогами. Відповідали на всі питання швидко та професійно. Рекомендую цей магазин, в ньому можна купити техніку за всіма критеріями. Придбаним товаром задоволена, все працює справно!
85fq45r5bd рекомендує цей магазин
17 лютого 2025 р.

Купив: Ноутбук HP Omen 16-ae0073cl Gaming (9R8T5UA) Gray , Замовлення №948

Велика подяка магазину Notbook за швидку консультацію с приводу ноутбука. Великим плюсом є те що ноутбук був вже з встановленою ліцензійною Віндовс і повністю готовий до роботи. Рекомендую)
Marichka D рекомендує цей магазин
9 жовтня 2024 р.

Купив: Ноутбук Lenovo IdeaPad Flex 7 14IRU8 Stone Blue (82Y20001US), Замовлення №871

Нарешті знайшла для себе ідеальний ноут!) Забрала і пощупала одразу сама, самовивіз - це топ, дякую професіоналам, що відповіли на всі запитання і допомогли у виборі)
Eva Pavlyuk рекомендує цей магазин
26 вересня 2024 р.

Купив: Ноутбук Asus ROG Strix G16 G614JI (G614JI-SS74) Black, Замовлення №854

Магазин справив на мене дуже хороше враження. Менеджери швидко відповідають на повідомлення, проконсультували та допомогли з вибором, за що їм окрема подяка. Замовлення прийшло швидко, в обіцяний термін, ноутбук був добре упакований. Працює без нарікань. Щиро дякую!
Марія Карпенко рекомендує цей магазин
16 вересня 2024 р.

Купив: НОУТБУК ASUS VIVOBOOK GO 14 E1404FA (E1404FA-IS53) BLACK, Замовлення №53678

Придбала ноутбук в цьому магазині по рекомендації, можу сказати що люди приємні тут працюють, до того ж розуміються в техніці. Ноутбуком теж задоволена - маленький, легенький, те що шукала. Забирала самовивізом в той же день
Sky2moon рекомендує цей магазин
11 вересня 2024 р.

Купив: Ноутбук Asus VivoBook 17 M712UA (M712UA-CS59-CB) Silver, Замовлення №818

Купував тут ноут і реально задоволений! Вибір крутий, є варіанти для будь-якого бюджету. Консультанти допомогли швидко визначитись з моделлю, відповіли на всі питання, навіть коли я сам не був певний, що шукаю. Ціни нормальні, ще й зловив знижку. Доставка була швидкою, ноутбук добре запакований. Все чітко і без зайвих проблем. Однозначно рекомендую цей магазин, якщо шукаєте щось новеньке та надійне.
Сергій рекомендує цей магазин
2 вересня 2024 р.

Купив: Ноутбук Asus ROG Strix Scar 16 G634JY (G634JY-XS97) Black, Замовлення №840

Mykola Kovalenko рекомендує цей магазин
16 серпня 2024 р.

Купив: Asus rog strix scar 18 g834jy (g834jy-xs97) Black, Замовлення №827

Забрав особисто з магазину. Зміг попередньо оглянути та перевірити. В офісі працюють дуже приємні люди. Ноутбук працює відмінно. Що зручно, він вже з попередньо встановленим та налаштованим Windows, за що інші магазини зазвичай беруть додаткову оплату.
Вдячні за відгук)
Валера рекомендує цей магазин
9 серпня 2024 р.

Купив: НОУТБУК ASUS ROG STRIX SCAR 15 G533QS (G533QS-DS96) BLACK, Замовлення №1783

Купив ноутбук за рахунком по пдв, характеристики на сайті збігаються із фактичними, доставили швидко і ціна на цю модель найнижча серед конкурентів
Дякуємо за відгук!
Макс Никифорук рекомендує цей магазин
7 травня 2024 р.

Купив: ACER PREDATOR HELIOS 300 PH315-55-97JU (NH.QH9AA.004) BLACK, Замовлення №765

Магазин чудовий, консультант доволі швидко зв'язався того ж дня відправили, наступного вже забрав. Покупкою дуже задоволений.