Купив: НОУТБУК ASUS VIVOBOOK 17 K712EA (K712EA-WH34) SILVER, Замовлення №677

Купив: НОУТБУК HP OMEN 16-XF0000CA GAMING (7X979UA) SHADOW BLACK, Замовлення №660

Купив: Ноутбук HP Pavilion 15-eh1052wm (4J8D6UA) Fog Blue, Замовлення №657

Купив: НОУТБУК LENOVO IDEAPAD FLEX 5 14ALC7 (82R90069US) STORM GRAY, Замовлення №653

Купив: Ноутбук HP 15-dy2131wm (33K46UA), Замовлення №633

Купив: Ноутбук HP Envy x360 15-fh0097nr (7N486UA), Замовлення №Без замовлення

Купив: Ноутбук HP Omen 16-n0210ca Gaming (6J818UA) Black, Замовлення №610

Купив: Ноутбук HP Pavilion 15-eg2073cl (644Y9UA) Fog Blue, Замовлення №12345

Купив: Ноутбук HP Omen 16t-k000 (82M00U8), Замовлення №123842

Купив: Ноутбук HP Pavilion 15-eg2153cl (6W539UA), Замовлення №.