Ціна співпадала з заявленою на hotline
IMPROVE YOURSELF рекомендує цей магазин
4 липня 2023

Купив: Комп'ютерна гарнітура G PRO X Gaming Headset Black (981-000818), Замовлення №55

Дуже швидко відповіли, гарний сервіс, все прийшло вчасно та не ушкодженим. Дякую за роботу.
Saint92 рекомендує цей магазин
14 червня 2023

Купив: Миша SteelSeries Rival 5 (62551), Замовлення №38

Після невдалої спроби замовити цю мишку в іншому магазині, звернувся до цього продавця. Мишка виявилась в наявності, пообіцяли відвантажити в той же день Новою Поштою і виконали свою обіцянку. Все доїхало, було в заводській упаковці, запрацювало без проблем, ПЗ від SteelSeries одразу побачило пристрій і оновило до останньої версії прошивки. Магазин рекомендую!
lDmytrol рекомендує цей магазин
5 квітня 2023

Купив: Комп'ютерна гарнітура Cloud Alpha (HX-HSCA-RD), Замовлення №15736

Швидко відправили, все добре :) Повертати не доводилось тому по цьому пункту сказати нічого не можу. :)
Andrew L рекомендує цей магазин
23 лютого 2023

Купив: HyperX Cloud Alpha (HX-HSCA-RD, Комп'ютерна гарнітура Cloud Alpha (HX-HSCA-RD), Замовлення №15037

Перший раз купую у цьому магазині, привабила ціна, набагато дешевше ніж у більшості магазинів. товар приїхав дуже швидко і в цілісності. Магазином задоволений вцілому, можу рекомендувати для покупок, мені як ігроману все сподобалось і асортимент в тому числі)
Роман рекомендує цей магазин
19 лютого 2023

Купив: Планшет Tab M10 FHD Plus TB-X606F 4/64GB Wi-Fi Iron Grey (ZA5T0230PL), Замовлення №15022

Якісний магазин техніки. Чудова підтримка при оформленні замовлення. Все просто при замовленні. Відправка швидка. Товар прийшов якісний і ціна одна з найнищих. Магазин рекомендую. Буду обовязково ще шось замовляти.