Відгуки про Royko

Вадим Левченко рекомендує цей магазин
14 листопада 2024 р.

Купив: Висоторіз електричний HECHT 971 W, Замовлення №22324

Я обрав модель на сайті і отримав згідно опису і по зазначений ціні, до речі гарне співвідношення ціни та якості. Товар новий та робочий, є гарантійний талон, заповнений з печаткою. Є один нюанс, при отриманні на НП коробка була пошкоджена, та я ретельно перевірив саму пилу та на щастя вона не ушкоджена, тая не помітив відсутність захисних окулярів про які було повідомлено на сайті, ну то дрібничка, головне що сама пила ціла та справна.
Відповідь представника «Royko»
Шановний Клієнт, вдячні за покупку і приємний відгук. За окуляри, ми вирішим питання! З Повагою, Royko
Olenka411 рекомендує цей магазин
14 жовтня 2024 р.

Купив: Духова шафа електрична Interline OEG 543 ECC BA, Замовлення №22276

Замовляли в цьому інтернет-магазині Духова шафа електрична Interline OEG 543 ECC BA,ціна приємно вразила.Доставка відбулася на наступний робочий день.Рекомендую!
Відповідь представника «Royko»
Шановний Клієнт, вдячні за приємний відгук та високу оцінку. Дуже раді, що Ви задоволені покупкою та радите нас іншим користувачам З Повагою, Royko
Oleksandr Mariian рекомендує цей магазин
5 жовтня 2024 р.

Купив: Витяжка вбудована Gunter&Hauer ATALA 1060 IX, Замовлення №Не пам’ятаю

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Ціна актуальна, раджу до співпраці.
Larisa Kostiuchenko рекомендує цей магазин
4 жовтня 2024 р.

Купив: Чавунна піч-камін, Чавунна піч-камін kratki KOZA K 7, Замовлення №22259

Замовлення було відправлено в обговорений день.
Александр Ильченко рекомендує цей магазин
4 серпня 2024 р.

Купив: KS ATS 4/25 Gasoline, Замовлення №22147

Все супер. Товар відправлений в день замовлення. Магазин рекомендуюю
Шановний Клієнт, вдячні за покупку і приємний відгук З Повагою, Royko
Володимир не рекомендує цей магазин
20 липня 2024 р.

Хотів купити: Champion C2000iS DF

Зробив замовлення 22008, але ні зворотнього зв'язку, а ні реакції. Про те я не "гора"- набрав продавця. У відповідь - ні обіцянок, ні виправдовувань. Клієнтоорієнтованість - 100%. Успіхів у бізнесі, замовив у інших, приїхав забрав, побочивши повний склад генераторів.
Відповідь представника «Royko»
Володимир, шкодуємо, що співпраця з нашим магазином не склалась і у Вас залишились неприємні враження. Але Ви відмовились від умов, які запропонував наш магазин на той час, щоб отримати замовлення на наступний день. Зворотнього зв'язку від Вас ми не отримували для погодження очікування товару. Приносимо вибачення, за доставлені незручності.
work stack рекомендує цей магазин
18 травня 2024 р.

Купив: Витяжка вбудована Elica FOLD GR/A/72, Замовлення №21256

Швидко прийняли замовлення та доставили, рекомендую.
vova1969 рекомендує цей магазин
22 квітня 2024 р.

Купив: ДБЖ Kemot PROsinus-2200 12/230V (2200VA/1600W) URZ3431, Замовлення №21418

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Замовив інший товар якого не виявилось. По рекомендації придбав інший даже надали знижку. комунікація, обслуговування - приємне.
РЮМ рекомендує цей магазин
20 квітня 2024 р.

Купив: Інверторний бензиновий генератор K&S BASIC KSB 21i, Інверторний бензиновий генератор K&S BASIC KSB 21i, Замовлення №21428

VadimSWAT рекомендує цей магазин
16 квітня 2024 р.

Купив: Інверторний газобензиновий генератор Champion 2200W LPG inverter (92001i-DF-EU), Замовлення №21430

Вдячний магазину Royko за якісний генератор, за найкращою на ринку ціною! Проконсультували з поставлених питань та своєчасно відправили, все як домовлялись. Однозначно можна порадити до співпраці.