Купив: сокиру колун Fiskars X25 XL 122483 (1015643), Замовлення №45
Купив: Пила ручна Fiskars SW84, Замовлення №84
Купив: Кухонна витяжка Franke Inca Smart FBI 705 GR (305.0599.533) сіра емаль вбудована повністю, 70 см, Замовлення №86
Купив: Лопата Fiskars solid 1067615, Замовлення №Замовлення 73
Купив: Кухонна мийка Franke Aton ANX 110-48 122.0204.649, Замовлення №59000985161577
Купив: Кухонний змішувач Franke Lina з гнучким виливом та функцією душу (115.0626.088) Білий Код: 115.0626., Замовлення №245146457
Купив: Кухонна мийка Franke Centro CNG 611-78 TL 114.0630.474, Замовлення №53
Купив: сокиру колун Fiskars Solid A11 (1051086), Замовлення №001 видалив вже
Купив: Рідкий засіб для прибирання Franke Засіб для догляду за мийками з Фраграніту та Тектонайту Colored Sink Cleaner 250 мл (112.0530.238), Замовлення №1