Відгуки про TEHNOTOP

Михайло 777 рекомендує цей магазин
27 листопада 2025 р.

Купив: Планшет Xiaomi Redmi Pad SE 4/128GB Graphite Gray (VHU4448EU, VHU5360EU), Замовлення №11618

Один недолік, що не видають чек та гарантійний талон. Ці документи просто не підготували та не поклали у посилку. А загалом по наявності товару та його відправці все оперативно та якісно.
Відповідь представника «TEHNOTOP»
Вітаємо! Дякуємо за покупку та Ваш відгук. Нам дуже прикро, що сталася така помилка і паперовий чек не доїхав до Вас разом із замовленням. Приносимо щирі вибачення за цю незручність. Будь ласка, зверніться до нашого кол-центру (за телефоном або у месенджерах) — повідомте номер замовлення, і менеджери одразу надішлють Вам електронний фіскальний чек. Він має таку ж юридичну силу, як і паперовий. Дякуємо за розуміння!
Светлана Анцибор рекомендує цей магазин
15 вересня 2025 р.

Купив: Микроволновая печь LG MS2042DARB, Замовлення №++

Гарна мікрохвильова піч за привабливою ціною, ввічливий персонал.
scorpius рекомендує цей магазин
15 липня 2025 р.

Купив: Портативна зарядна станція EcoFlow Delta 2, Замовлення №7814

Відповідь представника «TEHNOTOP»
Дякуємо вам за відгук і високу оцінку! Ми дуже раді, що вам сподобався!
Інна Курбатова рекомендує цей магазин
4 липня 2025 р.

Купив: Комп?ютерна миша , Замовлення №7699

Вперше купувала тут і дуже задоволена. Швидко відповідають, менеджер дуже привітний, допоміг мені якнайшвидше отримати замовлення. Рекомендую магазин!
Відповідь представника «TEHNOTOP»
Раді, що ваше перше замовлення в нас залишило приємні враження Наші менеджери завжди на зв'язку, щоб допомогти швидко і з усмішкою. Будемо дуже раді бачити вас знову
y6kymhcgbd рекомендує цей магазин
16 травня 2025 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA Pro (DELTAPro-EU), Замовлення №7102

Усе чудово, товар новий, відповіли дуже оперативно, товар забрав на наступний день. Рекомендую!
Відповідь представника «TEHNOTOP»
Дякуємо вам за відгук і високу оцінку! Ми дуже раді, що вам сподобався товар і сервіс. Працюємо над тим, щоб кожне ваше замовлення було швидким, зручним і без зайвого клопоту Будемо раді бачити вас знову!