Купив: Фітнес-браслет WHOOP 5.0 Peak Obsidian SuperKnit - 12-Month Membership (973-004-000), Замовлення №381271479

Купив: Інвертор Deye SUN-6K-SG05LP1-EU 1ф 48В 6 кВт, Замовлення №388878823

Купив: Квадрокоптер DJI Matrice 4T (CP.EN.00000546.02), Замовлення №387392547

Купив: Додаткова батарея для зарядної станції EcoFlow DELTA 3 Extra Battery (EFDELTA3P-EB), Замовлення №10919

Купив: Пошуковий брелок Apple AirTag 4-pack (MX542), Замовлення №388209850
Купив: Смарт-окуляри Ray-Ban Meta Wayfarer Shiny Black Frame Clear Lenses (RW4006 601/SB 50-22), Замовлення №358402579

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 3 EU-Version, Замовлення №377272669

Купив: Смартфон Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange (MFYN4), Замовлення №9423

Купив: Монопод-стабілізатор DJI Osmo Mobile 7 (CP.OS.00000406.01), Замовлення №375734896

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 3 1500 (EFDELTA1500-EU), Замовлення №376337716