Купив: Квадрокоптер DJI Matrice 4T (CP.EN.00000546.02), Замовлення №377047345
Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 2 (ZMR330-EU), Замовлення №366083204
Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек
Хотів купити: Зарядна станція EcoFlow DELTA Pro (DELTAPro-EU), Замовлення №371066545
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

Купив: Зарядна станція EcoFlow Delta 3, 1800 Вт, 1024 Вт*год, Замовлення №https://pay.monobank.ua/2
Сподобалося: наявність
Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Хотів купити: Супутниковий модем Starlink Internet Satellite 3gen
Купив: CMOS Sony Alpha a7C II body Silver (ILCE7CM2S), Замовлення №7885

Купив: Окуляри віртуальної реальності Meta Quest 3 512GB, Замовлення №342583705
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купив: Акумулятор DJI Intelligent Flight Battery for Mavic 3 (CP.MA.00000423.01) [No box], Замовлення №7548

Купив: Окуляри віртуальної реальності Meta Quest 3 512GB, Замовлення №7746

Купив: Квадрокоптер DJI Mavic 3 Pro with DJI RC (CP.MA.00000654.01, CP.MA.00000656.01) [Good condition], Замовлення №7807