Відгуки про Evrotorg

Сергієнко Л рекомендує цей магазин
24 грудня 2025 р.

Купив: Квадрокоптер DJI Matrice 4T (CP.EN.00000546.02), Замовлення №377047345

Питання по комплектації і гарантії вирішили без зайвих дзвінків. Все було пояснено доступно та по суті.
UmbertoV не рекомендує цей магазин
5 грудня 2025 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 2 (ZMR330-EU), Замовлення №366083204

Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек

nbhrgyp6db не рекомендує цей магазин
13 листопада 2025 р.

Хотів купити: Зарядна станція EcoFlow DELTA Pro (DELTAPro-EU), Замовлення №371066545

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

Магазин дурить людей! Замовив товар в понеділок 10.11.25 по ціні 65880грн, відправив завдаток. Сказали відправлять через день. В четвер 13.11.25 написали, що не можуть відправити товар бо кілька станцій було пошкоджено і на всі не вистачило (скріншот прикріпляю). І ціна вже 82680 грн.
Роман Матюнин не рекомендує цей магазин
11 листопада 2025 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow Delta 3, 1800 Вт, 1024 Вт*год, Замовлення №https://pay.monobank.ua/2

Сподобалося: наявність

Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Зробив замовлення Зарядна станція EcoFlow Delta 3, 1800 Вт, 1024 Вт*год, зв'язатись взяли предоплату,але на наступний день оператор сказав, що ціна вже на 4500 грн. дорожче, тому товар не надішлють. Це станція для Пункту Незламності, але блекаут це проблема для населення, а для магазину це заробіток.
Victor Flores не рекомендує цей магазин
13 серпня 2025 р.

Хотів купити: Супутниковий модем Starlink Internet Satellite 3gen

сказано 16 651 а при переході на сайт вже 18 651, неприємно
Тарас Б рекомендує цей магазин
25 травня 2025 р.

Купив: CMOS Sony Alpha a7C II body Silver (ILCE7CM2S), Замовлення №7885

Брав у подарунок для брата-фотографа. Не знав, що саме йому підійде, але менеджер підказав, що ця модель — універсальна. Посилка приїхала вже за два дні, все нове, в заводській упаковці. Брат був приємно здивований, каже, що річ крута. Дякую магазину за допомогу і швидкість.
Reva Revenant не рекомендує цей магазин
13 травня 2025 р.

Купив: Окуляри віртуальної реальності Meta Quest 3 512GB, Замовлення №342583705

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Тарасенко Юлія рекомендує цей магазин
9 травня 2025 р.

Купив: Акумулятор DJI Intelligent Flight Battery for Mavic 3 (CP.MA.00000423.01) [No box], Замовлення №7548

Замовила акумулятор для Mavic 3 без упаковки все пройшло швидко менеджер подзвонив уточнив деталі сказали одразу що акумулятор новий просто без коробки відправили того ж дня отримала через два дні все ціле контакти чисті зовнішній вигляд без зауважень заряд тримає добре перевірила в роботі все ок магазином задоволена
Тарасенко Роман рекомендує цей магазин
3 травня 2025 р.

Купив: Окуляри віртуальної реальності Meta Quest 3 512GB, Замовлення №7746

Замовив окуляри Meta Quest 3 на 512 ГБ. Все пройшло чітко. Подзвонили швидко, підтвердили наявність. Оплатив, відправили в той же день. Упаковка запаяна, все нове, без пошкоджень. Підключив, працює ідеально. Картинка якісна, трекінг точний, сидять зручно. Покупкою задоволений. Магазин спрацював добре, без зайвих розмови.
Павленко Ігор рекомендує цей магазин
2 травня 2025 р.

Купив: Квадрокоптер DJI Mavic 3 Pro with DJI RC (CP.MA.00000654.01, CP.MA.00000656.01) [Good condition], Замовлення №7807

чесно кажучи трохи переживав перед покупкою бо товар не з дешевих але все пройшло нормально оформив замовлення подзвонили десь за 15 хв спокійно все пояснили без тиску чи нав’язування домовились відправили наступного дня забрав з відділення коробка запаяна всередині все на місці комплект повний дрон реально потужна штука літає плавно картинка з камери супер радий що взяв саме цю модель і саме тут