Відгуки про PulseTech

Александр Полянский рекомендує цей магазин
28 жовтня 2025 р.

Купив: Мікрофон для ПК/ для стрімінгу, подкастів Fifine A8, Замовлення №4254

Купував мікрофон Fifine A8 і залишився в захваті. Замовлення швидко підтвердили через месенджер без нудних розмов телефоном, що для мене ну дуже зручно. Відправили ТТН одразу і того ж вечора мікрофон вирушив до мене. Ціна була дуже приємною і мікрофон працює відмінно одразу, навіть без налаштувань. Повний комплект як заявлено + чек. І відправка в день замовлення, як і обіцяно на сайті
Yasha Kramarenko рекомендує цей магазин
28 жовтня 2025 р.

Купив: SSD накопичувач Samsung 990 PRO 4 TB (MZ-V9P4T0BW), Замовлення №4260

Все пройшло без ексцесів. Без питань до пакування та доставки. Ну і головне що все працює :).
Вітя Мішковський рекомендує цей магазин
27 жовтня 2025 р.

Купив: Миша ATTACK SHARK X6 White, Замовлення №6905

Мишка прийшла за 3 дні , робить дуже добре,відправили в день замовлення
Максим Костомаров рекомендує цей магазин
26 жовтня 2025 р.

Купив: Миша ATTACK SHARK X11 Wireless Gaming Mouse with Charging Dock Black, Замовлення №Заказ №4218

Купив мишу attack shark x11, прийшла за 2 дні доставкою нової пошти, проблем не виникло ніяких
Артем рекомендує цей магазин
26 жовтня 2025 р.

Купив: Мікрофон для ПК / для стрімінгу, подкастів Fifine K669B, Замовлення №4265

Ситник Григорій рекомендує цей магазин
26 жовтня 2025 р.

Купив: Цифровий диктофон PLAUD Note ChatGPT Empowered AI Voice Recorder Black (NB-100-BL), Замовлення №4231

Все супер, відправка в день замовлення, рекомендую.
Александр Слепченко рекомендує цей магазин

Купив: 9100 pro 2tb, Замовлення №4272

Всё отправили быстро. Спасибо :)
Гордей рекомендує цей магазин
8 жовтня 2025 р.

Купив: Навушники з мікрофоном Fifine H3 RGB Black, Замовлення №20451232925755

Ігор Пекяріді рекомендує цей магазин
2 жовтня 2025 р.

Купив: Fifine A6V Black, Замовлення №4149

Отримав замовлення вже на другий день. Дуже задоволений замовленим мікрофоном.
Дмитро Герасименко рекомендує цей магазин
30 вересня 2025 р.

Купив: Саундбар Razer Leviathan V2 X (RZ05-04280100-R3U1/R3M1), Замовлення №Номер замовлення 4161

Купував саундбар Razer Leviathan V2 X — магазином залишився задоволений. Комунікація на високому рівні: швидко відповіли та відправили замовлення того ж дня. Спочатку трохи здивувало, що на зовнішній коробці був розрізаний заводський скотч, але внутрішня упаковка виявилась цілою й без зауважень. Саундбар отримав у відмінному стані і працює справно