Купив: Мікрофон студійний/ для стрімінгу, подкастів Fifine AmpliGame AM8 Black, Замовлення №3970
Купив: Мікрофон для ПК Fifine AmpliGame A6V Black, Замовлення №123

Купив: Миша ATTACK SHARK X11 Wireless Gaming Mouse with Charging Dock Black, Замовлення №3947
Купив: Fifine AM8 Black, Замовлення № №3898
Купив: Attack shark X6 Black , Замовлення №3864

Купив: Мікрофон для ПК/ для стрімінгу, подкастів Fifine A8W, Замовлення №3860
Купив: Миша Razer Orochi V2 Wireless, ROBLOX Edition (RZ01-03730600-R3M1), Замовлення №3692
Купив: Мікрофон для ПК/ для стрімінгу, подкастів Fifine A8, Замовлення №3793
Купив: Навушники з мікрофоном ASUS ROG Delta White Edition (90YH02HW-B2UA00), Замовлення №3758
Купив: Навушники з мікрофоном Fifine H6 Black, Замовлення №3687