Відгуки про PulseTech

Евгений Яценко рекомендує цей магазин
12 липня 2025 р.

Купив: Миша Razer Basilisk V3 Pro Wireless Black (RZ01-04620100-R3G1), Замовлення №3796

Обрав цей магазин завдяки привабливій пропозиції. Товар в наявності, оплата по рахунку, пройшла швидко. В той-же день відправили і наступного дня я вже насолоджувався новинкою. Дякую магазину!
"Не сподобалося: фіскальний чек" - не відповідає дійсності, просто вказав що в супроводі був рахунок-фактура, що відрізняється собою від фіскального чеку.
12 липня 2025 р. Відповісти
Alexander Tiagun рекомендує цей магазин
13 червня 2025 р.

Купив: Мікрофон для ПК/ для стрімінгу, подкастів Razer Seiren V3 Chroma Black (RZ19-05060100-R3M1), Замовлення №3631

Татьяна Колмык рекомендує цей магазин
12 червня 2025 р.

Купив: Вітаю Ваше замовлМиша attack shark r1 black Навушники Fifine h3 black, Замовлення №3538

Макс рекомендує цей магазин
2 червня 2025 р.

Купив: Мікрофон для ПК/ для стрімінгу, подкастів AKG C44-USB Lyra, Замовлення №3478

Оформил заказ в магазине — сразу связались в вайбере: товар в наличии, цены актуальны и ниже рыночных. Отправили в тот же день. Товар пришёл хорошо упакованным и полностью соответствует ожиданиям. Магазин рекомендую!
Almer рекомендує цей магазин
18 травня 2025 р.

Купив: Миша ATTACK SHARK X11 Wireless Gaming Mouse with Charging Dock White, Замовлення №3238

Марианна Зв рекомендує цей магазин
17 травня 2025 р.

Купив: SSD накопичувач WD Black SN850P 2 TB for PS5 (WDBBYV0020BNC), Замовлення №3217

Ирина Майданик рекомендує цей магазин
17 травня 2025 р.

Купив: SSD накопичувач Samsung T7 Shield 1 TB Beige (MU-PE1T0K), Замовлення №3464

Накопичувач відправили відразу в день замовлення і на наступний день посилка вже була на відділенні нової пошти. Товар прийшов надійно запакований та в ідеальному стані, все працює і відповідає опису на сайті. Дуже дякую за швидке відправлення та якість!
Владимир рекомендує цей магазин
17 травня 2025 р.

Купив: Миша ATTACK SHARK R1 Wireless Gaming Mouse Black (R1-3311B), Замовлення №№3219

Все понравилось.
Odyssey рекомендує цей магазин
10 травня 2025 р.

Купив: Мікрофон студійний/ для стрімінгу, подкастів Fifine AmpliGame AM8 Black, Замовлення №3242

Все супер, вперше маю досвід з іншими магазинами техніки і за дешевшу ціну від ринку і не пошкодував) Відправили навіть в неділю, але не із заявленого Чернігова, а з іншого міста. Але через те, що відправили в неділю і швидко зв'язались це не вплинуло на очікуваний термін прибуття).
Антон Фареній рекомендує цей магазин
3 травня 2025 р.

Купив: Мікрофон для ПК/ для стрімінгу, подкастів Fifine A8T Black, Замовлення №3196