Відгуки про ASVi

Ігор Бугера рекомендує цей магазин
26 березня 2025 р.

Купив: Vitals professional BK 3812-4a, Мотокоса бензинова VITALS Professional BK 3812-4a (194762), Замовлення №20451129080453

Придбав мотокосу Vitals . Товар відповідає опису ,прийшов швидко . Спілкуванням з продавцем задоволений ,отримував повну і достовірну інформацію
26 березня 2025 р. Відповісти
Представник магазину «ASVi» відповів на коментар Ігор Бугера
Дякуємо, Ігоре, за Ваш відгук! Раді, що Ви задоволені покупкою та рівнем обслуговування. Ми постійно прагнемо надавати нашим клієнтам найвищий рівень сервісу та якісну продукцію. Нехай мотокоса Vitals Professional BK 3812-4a працює надійно та приносить тільки позитивні враження! Будемо раді бачити Вас знову в ASVi.com.ua
26 березня 2025 р. Відповісти
yun рекомендує цей магазин
30 листопада 2024 р.

Купив: ДБЖ для роутера (маршрутизаторів) SKE POE-532E 8800 mAh DC 5V/9V/12V, Замовлення №10917

Купив два таких пристрою. Пристроєм задоволений, товар був відправлений без затримки, менеджери магазину швидко та ввічлево відреагували на запит. За весь час експлуатації недоліків не виявлено.
Відповідь представника «ASVi»
Дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашого магазину! Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені придбаними ДБЖ SKE POE-532E. Ми постійно прагнемо надавати нашим клієнтам найвищий рівень сервісу та якісну продукцію. Ваш позитивний відгук є найкращим підтвердженням того, що ми рухаємося в правильному напрямку. Дякуємо за довіру до магазину ASVi. Будемо раді бачити Вас знову!
Марина Шиловская рекомендує цей магазин
30 листопада 2024 р.

Купив: Інвектор polska, Гібридне ДБЖ/інвертор Volt Polska SINUS PRO 2500 W (3SP250024W), Замовлення №Замовлення: #10911

Дуже задоволена своїм замовленням, все прийшло швидко та вчасно, рекомендую замовляти саме тут ??
Відповідь представника «ASVi»
Дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашого магазину! Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені придбаними ДБЖ Volt Polska SINUS PRO 2500 W. Ми постійно прагнемо надавати нашим клієнтам найвищий рівень сервісу та якісну продукцію. Ваш позитивний відгук є найкращим підтвердженням того, що ми рухаємося в правильному напрямку. Дякуємо за довіру до магазину ASVi. Будемо раді бачити Вас знову!
VashOle TM рекомендує цей магазин
22 листопада 2024 р.

Купив: Блок безперебійного живлення Volt Polska SINUS PRO 1200 E PLUS 12/230V 800/1200W (3SPM12012M), Блок безперервного живлення Volt Polska SINUS PRO 1200 E PLUS 12/230V 800/1200W (3SPM12012M), Замовлення №10907

Магазин відпрацював на відмінно. Замовив в НД ввечері і зателефонували через хвилин 5-10. Відправили швидко, оплата є різна. Обрав на рахунок. Менеджер привітливий, розуміється в продукції і у разі потреби запропонував свою допомогу при підключенні та налаштуванні. Магазин приємно здивував і пощастило, що цей пристрій був тільки у них. Далі буду замовляти тут, коли щось знадобиться.
Відповідь представника «ASVi»
Дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашого магазину! Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені придбаними ДБЖ Volt Polska SINUS PRO 1200 E PLUS. Ми постійно прагнемо надавати нашим клієнтам найвищий рівень сервісу та якісну продукцію. Ваш позитивний відгук є найкращим підтвердженням того, що ми рухаємося в правильному напрямку. Дякуємо за довіру до магазину ASVi. Будемо раді бачити Вас знову! P.S.: стосовно вашого питання, зателефоную вам і відповім на всі запитання
Анатолій Б. рекомендує цей магазин
19 вересня 2024 р.

Купив: Джерело безперебійного живлення Volt Polska POWER SINUS 2000 24/230V 2000/6000 (3SSP200024), Замовлення №10855

Все швидко та чітко. Менеджер ввічливий, розбирається в товарі. Товар якісний з пусковим моментом. Без проблем живить холодильники та свердловинний водяний насос в період блекауту.
Відповідь представника «ASVi»
Анатолій, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашого магазину! Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені придбаними ДБЖ POWER SINUS 2000. Ми постійно прагнемо надавати нашим клієнтам найвищий рівень сервісу та якісну продукцію. Ваш позитивний відгук є найкращим підтвердженням того, що ми рухаємося в правильному напрямку. Дякуємо за довіру до магазину ASVi. Будемо раді бачити Вас знову!
Дмитро ВН рекомендує цей магазин
15 вересня 2024 р.

Купив: Блок безперервного живлення Volt Polska SINUS PRO 1200 E PLUS 12/230V 800/1200W (3SPM12012M), Замовлення №10852

Купив тут ДБЖ. Усі деталі обговорили перед покупкою. Ціна і товар відповідають тому що вказано на сайті. Товар замовляв по передоплаті 800 грн. Продавець відповідальний та порядний. Задоволений покупкою.
Відповідь представника «ASVi»
Дмитро, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашого магазину! Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені придбаними ДБЖ. Ми постійно прагнемо надавати нашим клієнтам найвищий рівень сервісу та якісну продукцію. Ваш позитивний відгук є найкращим підтвердженням того, що ми рухаємося в правильному напрямку. Дякуємо за довіру до магазину ASVi. Будемо раді бачити Вас знову!
Korni Shon рекомендує цей магазин
14 вересня 2024 р.

Купив: Блок безперервного живлення Volt Polska SINUS PRO 1200 E PLUS 12/230V 800/1200W (3SPM12012M), Замовлення №10849

Магазин віпрацював на відмінно, зранку замовив - наступного дня апарат вже був у моєму відділенні Рекомендую
Відповідь представника «ASVi»
Григорій, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашого магазину! Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені придбаними ДБЖ. Ми постійно прагнемо надавати нашим клієнтам найвищий рівень сервісу та якісну продукцію. Ваш позитивний відгук є найкращим підтвердженням того, що ми рухаємося в правильному напрямку. Дякуємо за довіру до магазину ASVi. Будемо раді бачити Вас знову!
Богдан Марисюк рекомендує цей магазин
6 вересня 2024 р.

Купив: Акумулятор для ДБЖ/інвертора Volt Polska VPRO 100 Ah 12V AGM VRLA (6AKUAGM100), Замовлення №10828

Швидко зв'язалися та відправили в той же день. Все супер
Відповідь представника «ASVi»
Богдан, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашого магазину! Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені придбаними акумулятором. Ми постійно прагнемо надавати нашим клієнтам найвищий рівень сервісу та якісну продукцію. Ваш позитивний відгук є найкращим підтвердженням того, що ми рухаємося в правильному напрямку. Дякуємо за довіру до магазину ASVi. Будемо раді бачити Вас знову!
Nikomax рекомендує цей магазин
5 вересня 2024 р.

Купив: Акумулятор для ДБЖ/інвертора OR-TEC 12V 100 AH GEL, Замовлення №10834

Дуже швидко обробили замовлення і відправили. Акумулятор приїхав в доброму стані. Якісне консультування. Магазин Asvi рекомендую!
Відповідь представника «ASVi»
Максим, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашого магазину! Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені придбаними акумулятором. Ми постійно прагнемо надавати нашим клієнтам найвищий рівень сервісу та якісну продукцію. Ваш позитивний відгук є найкращим підтвердженням того, що ми рухаємося в правильному напрямку. Дякуємо за довіру до магазину ASVi. Будемо раді бачити Вас знову!
Александр Колотуша рекомендує цей магазин
5 вересня 2024 р.

Купив: Акумулятор OR-TEC GEL 12V 100Ah, Акумулятор для ДБЖ/інвертора OR-TEC 12V 100 AH GEL, Замовлення №10832

Замовив акумулятор.Передзвонили відразу.Продавець був ввічливим.Відправили швидко.
Представник магазину «ASVi»
Олександр, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашого магазину! Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені придбаними акумулятором. Ми постійно прагнемо надавати нашим клієнтам найвищий рівень сервісу та якісну продукцію. Ваш позитивний відгук є найкращим підтвердженням того, що ми рухаємося в правильному напрямку. Дякуємо за довіру до магазину ASVi. Будемо раді бачити Вас знову!
5 вересня 2024 р. Відповісти