Відгуки про GET & BUY

Eduard Chereshnevskiy рекомендує цей магазин
Вчора

Купив: SSD накопичувач Samsung 990 EVO 1 TB (MZ-V9E1T0BW), Замовлення №Немає

Рекомендую все працює, сама нижча ціна в Україні, дешевше не знайшов)! Упаковано так ніби там повна коробка склянок) на совість ! 10/10
Ваш покупець рекомендує цей магазин
8 листопада 2024 р.

Купив: Epix Pro Gen 2 Sapphire 51mm Carbon G. Ми DLC Tit. with Black Band (010-02804-00/01/53) номер замо, Замовлення №номер замовлення 23644031

akuzmen рекомендує цей магазин
8 листопада 2024 р.

Купив: Спортивний годинник Garmin Fenix 8 47mm AMOLED Slate Gray with Black Silicone Band (010-02904-00), Замовлення №Не пам’ятаю

ShiroRizato рекомендує цей магазин
23 жовтня 2024 р.

Купив: Meta Quest 3 128GB, Замовлення №236511125

Я нещодавно замовив Meta Quest 3, і враження просто неймовірні! Перш за все, процес замовлення був простим і зрозумілим. Доставка прийшла швидко, і товар був упакований дуже надійно. Робота менеджера на найвищому рівні Всім рекомендую даний магазин та даного продавця Дуже вдячний !
xcg6csc8t6 рекомендує цей магазин
14 жовтня 2024 р.

Купив: портативна колонка JBL Flip 6 Black (JBLFLIP6BLK), Замовлення №236380624

Дякую за оперативність, дуже швидко відбулося відправлення! Рекомендую!
Вова Мартынюк рекомендує цей магазин
1 жовтня 2024 р.

Купив: Квадрокоптер DJI Mavic 3 Classic with RC Remote (CP.MA.00000554.01), Замовлення №236260825

Все круто, купував в цьому магазині всім задоволений, ціною та термінами доставки теж, дякую
dod рекомендує цей магазин
1 жовтня 2024 р.

Купив: Екшн-камера DJI Osmo Pocket 3 Creator Combo (CP.OS.00000302.01), Замовлення №236323157

Давно собі хотів осмо - нарешті є на що знімати. Товар відповідає опису та на відміну від багатьох інших магазинів - ціна та наявність товару на хотлайн актуальна. Все сподобалось, гарний сервіс та ввічливий консультант.
Дмитрий Беда рекомендує цей магазин
1 жовтня 2024 р.

Купив: Бездротовий зарядний пристрій Belkin MagSafe 3in1 Wireless Charger, black (WIZ017VFBK), Замовлення №236298873

Робота менеджера на вищому рівні. Швидко, коректно, по ділу. Магазином задоволений. Товар отримав новий, в заводський упаковці, все пройшло без проблем. Магазин рекомендую. Буду замовляти в них ще щось, коли настане час
Juliafrolova рекомендує цей магазин
14 вересня 2024 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 2 Max (EFDELTA2Max-EU), Замовлення №590012

Ольга Фоменок рекомендує цей магазин
23 серпня 2024 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow RIVER 2, Замовлення №236087730

Дякую велике за оперативність, ще й на поверх підняли)) Тепер готові до відключень