Відгуки про ChilliStore

42fd57g4h7 рекомендує цей магазин
27 грудня 2024 р.

Купив: TicWatch Pro 3, Замовлення №3739298383

Замовив вечері та приїхало на наступний день зранку все чудово
Відповідь представника «ChilliStore»
Супер! Дякуємо за відгук!
badrel1gion рекомендує цей магазин
26 грудня 2024 р.

Купив: Квадрокоптер DJI Avata 2 FPV Drone with 3-Battery Fly More Combo (CP.FP.00000151.02), Замовлення №237096597

Відповідь представника «ChilliStore»
Дякуємо за відгук! Дуже раді, що вам сподобалась якість обслуговування в нашому магазині. Звертайтесь, будь ласка ще, сподіваємось на подальшу співпрацю. З повагою ChilliStore
gordey22 рекомендує цей магазин
24 грудня 2024 р.

Купив: LEGO Technic Mercedes-Benz G 500 Professional Line (42177), Замовлення №237092159

Дякую магазину ChilliStore за LEGO Technic Mercedes-Benz G 500 Professional Line (42177). Дослідивши ціни, тут була найкраща ціна. Магазин новий, мало відгуків, тому були сумніви. Але зв*язавшись з менеджером, сумніви зникли. Ціна відповідала заявленій, товар відправили вчасно, все супер. Дякую!
Відповідь представника «ChilliStore»
Вітаємо) Дякуємо Вам за відгук! Для нас, як для ще зовсім «молодого» інтернет-магазину, оцінка якості нашої роботи - дуже важлива! Бажаємо всього найкращого!
Вадім Пташнік рекомендує цей магазин
11 грудня 2024 р.

Купив: Портативна ігрова приставка Sony Playstation Portal Remote Player White (1000042436), Замовлення №000000087

Замовив плейстейшн портал.Ставлю лайк за обслугу,курєр Руслан привіз за півтори години після замовлення,оплатив на карту при зустрічі. Все нове з пломбами рекомендую!
Відповідь представника «ChilliStore»
Вітаємо! Дякуємо вам за замовлення та за лайк нашому кур'єру) Намагаємося працювати якнайкраще!
Евгений Д. рекомендує цей магазин
10 грудня 2024 р.

Купив: Портативна ігрова приставка Nintendo Switch Lite Hyrule Edition (0045496453893), Замовлення №236594490

Відповідь представника «ChilliStore»
Вітаємо та дякуємо за відгук! Приємно, що ви задоволені якістю обраного товару та обслуговуванням в нашому інтернет-магазині! З повагою, команда ChilliStore!
StepanIllarionov рекомендує цей магазин
3 грудня 2024 р.

Купив: Бездротовий зарядний пристрій Belkin Boost Charge Pro 2-in-1 Qi2 15W Black (WIZ021VFBK), Бездротовий зарядний пристрій Belkin Boost Charge Pro 2-in-1 Qi2 15W Black (WIZ021VFBK), Замовлення №2368984121520

привезли в Киеве в тот же день рекомендую этот магазин.лучшая цена которую нашел
Відповідь представника «ChilliStore»
Дякуємо за замовлення та відгук ! Будь ласка, звертайтесь до нас ще)
Vladyslav Bunevych рекомендує цей магазин
2 грудня 2024 р.

Купив: Авто-конструктор LEGO Technic Mercedes-Benz G 500 Professional Line (42177), Замовлення №23689841100

Купив набір гелендваген - збирали всією родиною. Магаз рекомендую, швидко привезли до дому та найкраща ціна на хотлайн
Відповідь представника «ChilliStore»
Дякуємо вам за відгук! Дуже круто, що до збору «автівки» долучилася вся родина) Бажаємо всього найкращого!
Денис рекомендує цей магазин
27 листопада 2024 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Plus 512GB Black (MY1P3), Замовлення №236839173

Знайшов магазин на Hotline, вони запропонували найкращу цінову пропозицію, тому й вибір впав на них. На наступний день телефон вже був у мене. Комунікація швидка, без зайвих запитань. Рекомендую даний магазин
Відповідь представника «ChilliStore»
Дякуємо за відгук! Дуже приємно, що вам сподобались ціна та якість обслуговування. Звертайтесь, будь ласка, до нас ще, завжди раді допомогти з вибором інших гаджетів!
danilryabchenko рекомендує цей магазин
18 листопада 2024 р.

Купив: Квадрокоптер DJI Air 3 Drone Fly More Combo with RC-N2 (CP.MA.00000692.01; CP.MA.00000692.04), Замовлення №236531156

Замовив у них дрон,курєр привіз за кілька годин вже до мене. Відмічу гарну ціну майже на весь асортимет. буду надаль співпрацювати з ними, окремо від цього замовив у них батареї на мавік 3, яких на сайті не має але мені допомогли швидко знайти за гарною ціною. Наразі чекаю. Рекомендую цього продавця 100%
Відповідь представника «ChilliStore»
Дякуємо за ваш відгук! Сподіваємося на подальшу співпрацю! Працюємо разом задля нашої Перемоги!
zak рекомендує цей магазин
31 жовтня 2024 р.

Купив: Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium (MYNG3), Компактний фотоапарат Canon PowerShot G7 X Mark III Black (3637C013), Замовлення №236597890

Замовив жінці 16 про 128, вислали в той же день. Телефон новий, не америка. Рекомендую цей магазин, дуже гарна ціна та швидко висилають.
Відповідь представника «ChilliStore»
Дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно, що вам сподобалося обслуговування в нашому магазині та якість обраного товару! З повагою, ChilliStore.