Купив: Геймерський ігровий стіл Cougar Fobos 150, Замовлення №#25799
Купив: Льодогенератор Gorenje IMDW1500B, Замовлення №#25783

Купив: Миша Razer Viper V4 PRO Wireless White (RZ01-05630200-R3G1), Замовлення №25764
Купив: Зовнішня батарея для ДБЖ/інвертора Deye SE-F16-C, Замовлення № 25804
Купив: Стійка презентаційна Sector Т11 Black, Замовлення №#25761
Купив: Мышка Razer DeathAdder V3 Hyperspeed Wireless Black (RZ01-05140100-R3G1), Замовлення №45094
Купив: Комп'ютерний стіл OfficePro ODE1470DW Dark Wood/Black, Замовлення №25686

Купив: Мультипіч Tefal Dual Easy Fry & Grill Air Fryer EY905D10, Замовлення №25672
Купив: Apacer AH5U32G60C622MBAA-2, Замовлення №25702
Купив: Вертикальний + ручний пилосос (2в1) Rowenta X-Force Flex 14.60 Aqua RH99C0WO, Замовлення №25675