Купив: Електрична зубна щітка Panasonic EW-DP52-K803 Електробритва чоловіча Panasonic ES-LV69-S803, Замовлення №7682
Купив: Вертикальний + ручний пилосос (2в1) Xiaomi Vacuum Cleaner G20, Замовлення №7712
Хотів купити: Beurer FM 90, Замовлення №16164
Не сподобалося: відвантаження товару, відповідність умов оплати

Хотів купити: Супутниковий модем Starlink Internet Satellite Mini
Не сподобалося: наявність, відвантаження товару
Купив: Посудомийна машина Candy CP 8F9FFW, Замовлення №15869
Сподобалося: наявність
Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Хотів купити: Монітор ASUS ROG Strix XG27UCS (90LM09S0-B01170)
Не сподобалося: наявність, відповідність умов оплати
Купив: Монітор ASUS ROG Strix XG27UCS (90LM09S0-B01170), Замовлення №7592

Купив: Робот-пилосос миючий Dreame Bot L10s Pro Gen2 (RLL42SDA), Замовлення №7547
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Акустичні колонки KEF LSX II Carbon Black, Замовлення №322927
Сподобалося: відповідність ціни, відповідність умов оплати
Не сподобалося: наявність, відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек
Купив: Корпус Cooler Master MasterBox TD500 Mesh V2 Black (TD500V2-KGNN-S00), Замовлення №№7355