Відгуки про М-Агро

An Ak рекомендує цей магазин
22 січня 2026 р.

Купив: Зарядна станція SolarPlay Greenery G2500, Замовлення №542

Гарний магазин. Усе пройшло добре, отримав товар доставкою НП через день після оплати( незважаючи на шалений попит на даний вид товару в наші часи). Рекомендую.
Представник магазину «М-Агро»
Дякуємо, що вибрали нашу компанію! Нехай станція принесе світло у ваш дім!
29 січня 2026 р. Відповісти
Mykola Derevyanko рекомендує цей магазин
28 грудня 2025 р.

Купив: Зарядна станція SolarPlay Q2501, Замовлення №812

Рекомендую компанію Все швидко, оперативно ,комунікабельні та ще й з душею підходять до даного бізнесу Купив 2 зарядні станції і можливо ще куплю для родини.
Відповідь представника «М-Агро»
Дякуємо за довіру до М-Агро! Раді, що SolarPlay Q2501 виправдала очікування — це справді надійна станція для дому та родини.
Любов Цюркало рекомендує цей магазин
18 вересня 2025 р.

Купив: Квадрокоптер DJI Neo Fly More Combo with RC-N3 (CP.FP.00000185.01) , Замовлення №1

Швидка обробка замовлення, якісне обслуговування та ввічливе спілкування. Керівництво та персонал з великою відповідальністю підходять до обробки замовлень та спілкування з клієнтами. Товар гарно та надійно зарахований, сам товар якісний та за дуже приємними цінами. Щиро дякую, від покупки лише позитивні емоції, обов'язково робити у замовлення ще, і рекомендую іншим. Щиро дякую, Божої допомоги, захисту та процвітання.
Відповідь представника «М-Агро»
Дякую, що обрали нас - чекаємо на вас знову. Окрема вдячність за такі теплі побажання...
A B рекомендує цей магазин
22 серпня 2025 р.

Купив: Гібридний сонячний інвертор (hybrid) Easun iSolar-SMG-II-6.2KP 48V WiFi, Замовлення №499

Магазин рекомендую з позиції клієнтоорієнтованості, ввічливості менеджерів та підходу до обслуговування клієнтів. Все чітко, професійно, навіть питання гарантійних випадків розглядають швидко і так, щоб клієнт був задоволений. Цінують репутацію, а не гроші! Подяка за роботу! Успіхів та розвитку!
Відповідь представника «М-Агро»
Дуже вдячні, що обрали нас! Завжди раді допомогти!
Сергей Полищук рекомендує цей магазин
13 серпня 2025 р.

Купив: Квадрокоптер DJI Avata 2 FPV Drone with 3-Battery Fly More Combo (CP.FP.00000151.02), Замовлення №77778

Все на найвищому рівні. Окремо хочу подякувати Євгену за професійну консультацію та роз?яснення що і як. Він заїв слова мене зрозумів і підказав що краще для моїх завдань. Дуже дякую! Рекомендую даний магазин! Однозначно буду звертатися надалі.
Відповідь представника «М-Агро»
Дякуємо за замовлення, завжди раді бути корисними!
5pqyrthy69 рекомендує цей магазин
11 серпня 2025 р.

Купив: Квадрокоптер DJI Avata 2 FPV Drone with 3-Battery Fly More Combo (CP.FP.00000151.02), Замовлення №-

Магазин пішов на зустріч та відправив все як умога швидше
Відповідь представника «М-Агро»
Дякуємо за довіру! Завжди раді допомогти!
VinPowerGroup рекомендує цей магазин
9 липня 2025 р.

Купив: Гібридний сонячний інвертор (hybrid) Deye SUN-15K-SG05LP3-EU-SM2 15KW 48V 2 MPPT Wi-Fi 220/380V трифазний, Замовлення №333

Купували інвертор рік тому. Постачальник оперативно оформив та доставив товар. Через деякий час довелося звернутися в сервіс, через помилку у роботі, продавець забрав товар по гарантії і швидко повернув після діагностики та ремонту назад. Рекомендую продавця до співпраці!