Відгуки про YA.UA

Ihor Didyk не рекомендує цей магазин
Вчора

Хотів купити: Стаціонарна ігрова приставка Microsoft Xbox Series X 1 TB Forza Horizon 5 Ultimate Edition (RRT-00061)

Сергій Даниленко не рекомендує цей магазин
30 листопада 2024 р.

Купив: Ігрова приставка Microsoft Xbox Series X 1 TB Forza Horizon 5 Ultimate Edition (RRT-00061), Замовлення №00000265484

Сподобалося: відповідність умов оплати

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек

Валерій рекомендує цей магазин
13 листопада 2024 р.

Купив: Портативна колонка HATOR Aria Phantom Black (HTA-201), Замовлення №203

Дякую! Сподобалось все! Колонки супер
Відповідь представника «YA.UA»
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що покупки в YA.UA приносять вам задоволення. Завжди готові допомогти з новими замовленнями!
Олеся Кривенко рекомендує цей магазин
11 листопада 2024 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro 128GB Dual SIM Natural Titanium (MYLR3), Замовлення №197

Асортимент просто вау. Співробітники ввічливі та знавці своєї справи. Дуже сподобалось - тому рекомендую!
Відповідь представника «YA.UA»
Ваш позитивний відгук — це найкраща мотивація для нас! Щиро дякуємо, що обрали YA.UA. Будемо раді бачити вас знову!
Artemtimoshenko3029 рекомендує цей магазин
8 листопада 2024 р.

Купив: Захисне скло Keephone KP-SPG018 3D matte glass iPhone 15 Pro Max, Замовлення №196

Чудовий сервіс, завжди приємні консультанти
Відповідь представника «YA.UA»
Дякуємо за добрі слова! Нам дуже приємно, що ви задоволені. Сподіваємося на тривалу співпрацю з вами!
chernomor-k не рекомендує цей магазин
8 листопада 2024 р.

Хотів купити: Акустика Apple HomePod mini Space Gray (MY5G2)

Товар відсутній
Відповідь представника «YA.UA»
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже шкода, що потрібного вам товару не було в наявності. Ми постійно працюємо над оновленням асортименту та намагаємося уникати таких ситуацій. Якщо ви залишите свої контакти або звернетесь до нас, ми з радістю повідомимо, коли товар з’явиться, або запропонуємо альтернативу. Дякуємо за ваше розуміння!
Алина рекомендує цей магазин
7 листопада 2024 р.

Купив: Чохол для смартфона Pitaka MagEZ Case Pro 4 Twill 1500D Black/Grey for iPhone 15 Pro (KI1501PP), Замовлення №195

Классное качество,буду обращаться еще)
Відповідь представника «YA.UA»
Велике спасибі за теплий відгук! Ми цінуємо вашу довіру до YA.UA і завжди готові зробити ваші покупки ще комфортнішими.
Олександр рекомендує цей магазин
6 листопада 2024 р.

Купив: Миша Apple Magic Mouse 2021 (MK2E3), Замовлення №190

Асистент був дуже уважним і терпляче відповідав на всі мої запитання. Просто молодці
Відповідь представника «YA.UA»
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Ми раді, що вам сподобався сервіс та асортимент. Чекаємо на вас знову в YA.UA!
Ева рекомендує цей магазин
5 листопада 2024 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro 256GB White Titanium (MYNJ3), Замовлення №188

Лояльне відношення до клієнта,можу рекомендувати.
Відповідь представника «YA.UA»
Ваші слова надихають нас працювати ще краще! Дякуємо за високу оцінку нашої роботи. З нетерпінням чекаємо на нові замовлення від вас!
Vladis рекомендує цей магазин
1 листопада 2024 р.

Купив: Навушники TWS Apple AirPods 4 with Active Noise Cancellation (MXP93), Замовлення №234773

Покупкою дуже задоволений. Команді Я.юа - щире дякую
Відповідь представника «YA.UA»
Щиро дякуємо за ваш позитивний відгук! Ми щасливі, що змогли виправдати ваші очікування. Будемо раді бачити вас знову в YA.UA.