Відгуки про Soho

Kostiantyn рекомендує цей магазин
9 лютого 2025 р. На модерації

Купив: logitech brio 500, Замовлення №327829121

Відповідь представника «Soho»
Костянтин, вдячна, що обрали наш інтернет-магазин і знайшли час залишити відгук! З повагою менеджер Ольга!
Ярослав Омельянович рекомендує цей магазин
8 лютого 2025 р. На модерації

Купив: Навушники TWS OnePlus Buds Pro 3 Midnight Opus, Замовлення №328093762

Відповідь представника «Soho»
Ярослав, такі відгуки мотивують працювати нас краще! Працюємо оперативно та якісно для наших клієнтів! З повагою менеджер Ольга!
Магазином повністю задоволений, купив навушники по найнижчій ціні, майже як на Алі, відправили Новою поштою на наступний день, упаковка, чек та комунікація- все супер, рекомендую!
8 лютого 2025 р. Відповісти
Представник магазину «Soho» відповів на коментар Ярослав Омельянович
Ярослав,вітаю з вдалою покупкою! Буду рада новим зверненням від Вас!
8 лютого 2025 р. Відповісти
sergeyaskov73 рекомендує цей магазин
7 лютого 2025 р.

Купив: SSD накопичувач Samsung 990 EVO Plus 1 TB (MZ-V9S1T0BW), Замовлення №327643000

Рекомендую цій магазин все добре !?
Відповідь представника «Soho»
Сергій, радію, що у Вас лишились такі позитивні враження від співпраці. З повагою менеджер Ольга!
Vik Voy рекомендує цей магазин
7 лютого 2025 р. На модерації

Купив: Автономний пусковий пристрій (бустер) Baseus Super Energy Max Car Jump Starter 20000mAh Black (CGNL020001), Замовлення №1

Відповідь представника «Soho»
Вітаю з вдалою покупкою! Працюємо оперативно та якісно для наших клієнтів! З повагою менеджер Ольга!
8zj627kyhp рекомендує цей магазин
31 січня 2025 р.

Купив: Зовнішній портативних акумулятор Hoco, Замовлення №329013853

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Дуже задоволений покупкою в цьому магазині. Швидко зв'язались, відправили в той самий день. Товар відповідає вимогам. Рекомендації магазину!
Відповідь представника «Soho»
Вітаю з вдалою покупкою! Працюємо оперативно та якісно для наших клієнтів! З повагою менеджер Анастасія!
Sergey Korovko не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
30 січня 2025 р.

Хотів купити: Смартфон OnePlus 13 12/512GB Black Eclipse

Зроби замовлення, через півдня перетелефонували та повідомили що позиції в наявності немає. ціна була виставлен нижче ринку - але новий магазин виходячи на хотлайн має бути впевненим що його перші відгуки будуть лише схвальними - а відсутність заявленої позиції в наявності - не є таким прикладом.... Виправляйтеся.
Відповідь представника «Soho»
Сергій, дякую за коментар! Напишіть, будь ласка, номер Вашого замовлення або телефону на пошту info@mta.ua та я з Вами зв'яжусь! З повагою, менеджер Дарина!
Зі мною оперативно зв'язалися відносно проблеми мойого замовлення - тож наразі очікую на свій товар для отримання в магазині найближчими днями. Після отримання товару обов'язково додам коментар.
31 січня 2025 р. Відповісти
Представник магазину «Soho» відповів на коментар Sergey Korovko
Сергій, ціную Ваші рекомендації! Чекатиму на Ваш відгук. З повагою, менеджер Ольга!
5 лютого 2025 р. Відповісти
Товар отримав. Все добре. В якості вибачень навіть отримав плівку до телефону з поклейкою. Було приємно.
7 лютого 2025 р. Відповісти
Показати всі коментарі
Наталі777 рекомендує цей магазин
27 січня 2025 р.

Купив: Навушники з мікрофоном Marshall Major IV Black (1005773), Замовлення №327887573

Відповідь представника «Soho»
Наталя, Радію, що у Вас лишились такі позитивні враження від співпраці. Звертайтеся ще! З повагою, менеджер Ольга!
Олена Калинчук рекомендує цей магазин
24 січня 2025 р.

Купив: Навушники Apple, Навушники TWS Apple AirPods Pro 2nd generation with MagSafe Charging Case USB-C (MTJV3), Замовлення №1032366179

Я дуже задоволена зручним і приємним сервісом цього магазину. Купила тут навушники та смарт-годинник. І ціна, і консультація виправдали очікування. Все було в наявності, оригінальний товар. Дякую, дуже рекомендую вас ??
Відповідь представника «Soho»
Олена, такі відгуки мотивують працювати нас краще! Радію, що у Вас лишились такі позитивні враження від співпраці. З повагою, менеджер Ольга!
Vitalina1611 рекомендує цей магазин
23 січня 2025 р.

Купив: Чохол, Замовлення №327887704

Замовляла в цьому магазині чохол для смартфона, обрала його бо тут була найвигідніша ціна. Все прийшло вчасно, чохол ідентичний до фото на сайті, ціна відповідає якості.
Відповідь представника «Soho»
Віталіна, вітаю з вдалою покупкою! Працюємо оперативно та якісно для наших клієнтів! З повагою, менеджер Дарина!
Alina_alina21 рекомендує цей магазин
23 січня 2025 р.

Купив: Навушники TWS JBL Wave Flex 2 Black (JBLWFLEX2BLK), Замовлення №317687704

Придбала класні навушники з гарантією 12 місяців. Швидко відправили, подзвонили та відповіли на всі питання, сервіс на висоті. Рекомендую магазин!
Відповідь представника «Soho»
Аліна, ціную наших постійних гостів! Вдячна за довіру та приємні слова! З повагою, менеджер Дарина!