Відгуки про Soho

xenoxsgood не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
4 січня 2026 р.

Хотів купити: Навушники TWS Xiaomi Redmi Buds 6 Lite Black (BHR8653GL), Замовлення №№381181875

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару

Оформив замовлення №381181875. У перший же день оператор зателефонував для підтвердження і запевнив, що товар буде у мене в понеділок. Проте замість доставки на третій день отримав черговий дзвінок: повідомили, що товару раптом немає в наявності, і запропонували купити його за значно вищою ціною. Це відверте введення в оману — спочатку підтверджують замовлення та терміни, а потім намагаються продати дорожче. Марно згаяний час і абсолютно неактуальна інформація на сайті.
Відповідь представника «Soho»
Вдячна вам за відгук та детальний опис. Прийміть вибачення за це непорозуміння. Незабаром зв'яжемося з вами для вирішення ситуації. З повагою, менеджер Анна.
Юра Рижак рекомендує цей магазин
3 січня 2026 р.

Купив: Процесор AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF), Материнська плата ASUS TUF GAMING B850-PLUS WIFI (90MB1J30-M0EAY0), Замовлення №377635304

Добрий та ввічливий магазин, доставка як і домовлялись, трошки почекали поки в мене були проблеми з оплатую. Попався дуже гарний екземпляр процессора. Я задоволений, магазин рекомендую.
Відповідь представника «Soho»
Юрій, дякую за теплі слова! Ваш відгук мотивує нас ставати ще кращими. До нових зустрічей в Сохо. З повагою, менеджер Дарина.
Иван Матвеевич рекомендує цей магазин
2 січня 2026 р.

Купив: Навушники TWS OnePlus Buds 4 E513A Green, Замовлення №1032943719

Відповідь представника «Soho»
Іван, дякую, що обрали Soho! Ціную вашу довіру та радий, що ви залишилися задоволені покупкою. Чекаю на вас знову. З повагою, менеджер Михайло.
Roman_987654321 не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
24 грудня 2025 р.

Купив: Клавіатура GamePro MK145R Red Swich Low Profile USB Dark Gray, Замовлення №377243100

Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек

Відповідь представника «Soho»
Роман, вдячна вам за відгук та детальний опис. Перепрошуємо за затримку та доставлені незручності. Вже працюю над вирішенням ситуації та прийму міри, щоб подібне не повторювалось. Сьогодні вам зателефоную для вирішення ситуації. З повагою, менеджер Аліна.
Проблема була вирішена, кошти за товар і доставку були повернуті.
30 грудня 2025 р. Відповісти
Представник магазину «Soho» відповів на коментар Roman_987654321
Роман, дякую за Ваш чудовий відгук. Ми завжди раді працювати для Вас і вдосконалювати наш сервіс. З повагою, менеджер Анна.
2 січня 2026 р. Відповісти
8qtrtzmd79 рекомендує цей магазин
22 грудня 2025 р.

Купив: Джерард безперебійного живлення для роутера EnerGenie EG-UPS-DC18, 15W White, Замовлення №1042810701

дякую за оперативність, продавці швидко підібрали товар і приїхав він також в терміни.
Відповідь представника «Soho»
Наталія, вдячний, що обрали наш інтернет-магазин і знайшли час залишити відгук. Буду радий новим зверненням від вас. Дякую, що оцінили оперативність нашої роботи. З повагою, менеджер Михайло.
Vladyslav2 не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
21 грудня 2025 р.

Хотів купити: Зовнішній акумулятор (павербанк) Baseus Adaman Metal Digital Display 20000mAh 22.5W 2021 Editon Black (PPAD000101,PPAD070101), Замовлення №378823460

Замість цього повербанку запропонували інший, бо цього немає.
Відповідь представника «Soho»
Владислав, дякую, що звернулися до нашого магазину та знайшли час для написання відгуку. Шкода, що довелося зіткнутися з подібною ситуацією. Вибачте. Незабаром зв'яжемось з вами для вирішення ситуації. З повагою, менеджер Михайло.
Зі мною зв'язався представник магазину і ми вирішили проблему. Дякую!
23 грудня 2025 р. Відповісти
Представник магазину «Soho» відповів на коментар Vladyslav2
Приємно, що вашу ситуацію вдалося вирішити. Звертайтеся до нас ще. З повагою, менеджер Дарина.
23 грудня 2025 р. Відповісти
qsrqgsqnw2 рекомендує цей магазин
17 грудня 2025 р.

Купив: SSD накопичувач Wibrand Caiman 128GB 2.5 (WI2.5SSD/CA128GBST), Замовлення №1032852366

купував SSD диск, товаром та якістю сервісу задоволений. Дякую!
Відповідь представника «Soho»
Дякую за ваш відгук! Рада, що ви залишилися задоволені покупкою та сервісом. До нових зустрічей. З повагою, менеджер Аліна.
Alextampa не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
17 грудня 2025 р.

Хотів купити: Столик для ноутбука UFT FreeTable-3, Замовлення №1032907898

Відповідь представника «Soho»
Дякую, що звернулися до нашого магазину та знайшли час для написання відгуку. Перепрошуємо за затримку та доставлені незручності.Вже працюю над вирішенням ситуації та прийму міри, щоб такого не повторювалось. Сьогодні до вас зателефоную. З повагою, менеджер Аліна.
Oleksandr Toderenchuk рекомендує цей магазин
6 грудня 2025 р.

Купив: АВТОКОМПРЕСОР BASEUS PRIMETRIP SERIES PORTABLE BIKE PUMP COSMIC BLACK ДЛЯ ВЕЛОСИПЕДУ (C11169000121-0, Замовлення №17494032

Однозначно рекомендую. Швидко оформляють замовлення і так само швидко видають. Круто, що мають партнерів у моєму місті — не довелося оформлювати доставку, просто прийшов і забрав товар на місці. Окремо відзначу, що оперативно повідомили, коли замовлення вже було готове — приємний сервіс. Обов’язково купуватиму ще, ціни справді класні.
Відповідь представника «Soho»
Олександр, дякую за теплі слова, мені приємно знати, що ви залишилися задоволені покупкою. Чекаю на вас знову. З повагою, менеджер Дарина.
Probably_yes рекомендує цей магазин
29 листопада 2025 р.

Купив: SSD накопичувач Samsung 980 PRO 2 TB (MZ-V8P2T0BW), Замовлення №374138908

Відповідь представника «Soho»
Ціную наших гостів! Вдячна за довіру та приємні слова. З повагою, менеджер Дарина.