Купив: logitech brio 500, Замовлення №327829121
Купив: Навушники TWS OnePlus Buds Pro 3 Midnight Opus, Замовлення №328093762
Купив: SSD накопичувач Samsung 990 EVO Plus 1 TB (MZ-V9S1T0BW), Замовлення №327643000
Купив: Автономний пусковий пристрій (бустер) Baseus Super Energy Max Car Jump Starter 20000mAh Black (CGNL020001), Замовлення №1
Купив: Зовнішній портативних акумулятор Hoco, Замовлення №329013853
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Хотів купити: Смартфон OnePlus 13 12/512GB Black Eclipse
Купив: Навушники з мікрофоном Marshall Major IV Black (1005773), Замовлення №327887573
Купив: Навушники Apple, Навушники TWS Apple AirPods Pro 2nd generation with MagSafe Charging Case USB-C (MTJV3), Замовлення №1032366179
Купив: Чохол, Замовлення №327887704
Купив: Навушники TWS JBL Wave Flex 2 Black (JBLWFLEX2BLK), Замовлення №317687704