Відгуки про Soho

Вадик Коровченко рекомендує цей магазин
16 липня 2025 р.

Купив: Пошуковий брелок Samsung Galaxy SmartTag2 (EI-T5600KWEG) 4 Pack White 2x Black + 2x White, Замовлення №352082030

Все добре, замовляв Пошуковий брелок Samsung Galaxy SmartTag2 , швидко відправили, все прийшло в гарному стані.
Відповідь представника «Soho»
Вадим, Дякую за Ваш відгук! Радий, що Ви залишилися задоволені покупкою та сервісом. З повагою, менеджер Юрій.
Qwerin не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
16 липня 2025 р.

Хотів купити: Миша Logitech G305 Lightspeed Black (910-005282, 910-005280), Замовлення №-

Відповідь представника «Soho»
Дякую за відгук. Шкода що довелося зіткнутися з подібною ситуацією. Вибачте. Підкажіть номер вашого замовлення та я звяжусь з вами. З повагою, менеджер Юрій.
Олександр Корчменко рекомендує цей магазин
7 липня 2025 р.

Купив: Блок живлення для ПК MSI MAG A550BN 550W, Замовлення №1050807206

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Знайшов БЖ MSI MAG A550BN 550W у магазині Soho через hotline і замовив. Прислали іншу модель - MSI MAG A550BNL 550W, яка коштує дешевше в магазині Soho. Я вирішив залишити надісланий БЖ і мені повернули різницю ціни. Продавець підтвердив, що гарантія на товар дійсна, незважаючи на те, що в чеку вказана інша модель. Рекомендую магазин, через швидке вирішення питання, привабливі ціни і підтримку клієнтів.
Відповідь представника «Soho»
Олександр, дякую, що обрали наш магазин! Ціную вашу довіру та рада, що ви залишилися задоволені покупкою. Чекаю на вас знову. З повагою, менеджер Анастасія.
Humeniuk Olha рекомендує цей магазин
2 липня 2025 р.

Купив: Фотокамера миттєвого друку Fujifilm Instax Mini 12 Pastel Blue (16806092), Замовлення №349537742

Все было супер. Нужен был срочно подарок, так что и цена и условия доставки и содействие сотрудников были на высоте.
Відповідь представника «Soho»
Ольга, дякую за теплі слова, мені приємно знати, що ви залишилися задоволені! Чекаю на вас знову. З повагою, менеджер Руслана.
Галина Голияд рекомендує цей магазин
2 липня 2025 р.

Купив: Бездротові навушники JBL Wave Beam 2 Pink (JBLWBEAM2PIK) Бездротові навушники JBL Wave Beam 2 Pink , Замовлення №349555374

Товар відповідає заявленому. Доставка була швидко (2 дні)
Відповідь представника «Soho»
Галина, ваш відгук мотивує нас ставати ще кращими. З повагою, менеджер Аліна.
AzzuR рекомендує цей магазин
2 липня 2025 р.

Купив: Клавіатура GamePro MK170 Outemu Red Hot-Swap Switch White (MK170W), Замовлення №350322720

Все добре, замовляв клавіатуру, все прийшло в гарному стані
Відповідь представника «Soho»
AzzuR, рада, що вам все сподобалося. Дякую за відгук та рекомендацію, будемо й надалі старатися для вас. З повагою, менеджер Аліна.
webproekt.oleg рекомендує цей магазин
2 липня 2025 р.

Купив: Камера відеонагляду Xiaomi Mi Outdoor Security Camera AW300, Замовлення №349560915

Гарний магазин, купую вже не вперше, все проходить добре. Швидка доставка, все нове, запаковано, не пошкоджене. Дякую за працю!
Відповідь представника «Soho»
Ваш відгук мотивує нас ставати ще кращими. До нових зустрічей. З повагою, менеджер Аліна.
Александр рекомендує цей магазин
30 червня 2025 р.

Купив: Мікрофон HyperX SoloCast White (MIK-HYX-007), Замовлення №1032640619

Прекрасный микрофон за свою цену, пришёл на удивление быстро, хорошо упакованный и с гарантийным талоном
Відповідь представника «Soho»
Олександр, ваші відгуки- найкраща нагорода для нас. З повагою, менеджер Анна.
pproczanin рекомендує цей магазин
30 червня 2025 р.

Купив: SSD диск Samsung 990 PRO (MZ-V9P1T0BW) 1TB, Замовлення №20451187978773

Оригінальний ссд по низу ринку.
Відповідь представника «Soho»
Нам дуже приємно, що Ви залишили таку позитивну оцінку. Буду рада майбутнім покупкам. З повагою, менеджер Анна.
Сергей SD рекомендує цей магазин
27 червня 2025 р.

Купив: Процесор AMD Ryzen 9 5950X (100-100000059WOF), Замовлення №349593191

Відповідь представника «Soho»
Сергій, рада, що вам все сподобалося. Дякую за відгук та рекомендацію, будемо й надалі старатися для вас. З повагою, менеджер Руслана.