Відгуки про tovo

Вячеслав Бельдий рекомендує цей магазин
24 квітня 2025 р.

Купив: Зовнішня камера TPLink Tapo C520WS, Замовлення №21917

Відповідь представника «tovo»
Нам приємно, що ви залишилися задоволені. Дякуємо за відгук! З повагою, команда TOVO.
yana a рекомендує цей магазин
24 квітня 2025 р. На модерації

Купив: Відпарювач Philips 3000 Series STE3170/80, Відпарювач Philips 3000 Series STE3170/80, Замовлення №21915

Замовлення швидког опрацювали, товар був в наявності, все супер
Відповідь представника «tovo»
Дякуємо за відгук! Раді, що все сподобалося. З повагою, команда TOVO.
Наталiя Давидович рекомендує цей магазин
21 квітня 2025 р.

Купив: Навушники з мікрофоном Sony WH-CH520 Black (WHCH520B.CE7), Замовлення №№21641

Відповідь представника «tovo»
Щиро дякуємо за такий детальний і доброзичливий відгук! Дуже раді, що змогли швидко допомогти й вирішити ситуацію з браком без зайвого клопоту. Будемо раді бачити вас знову! З повагою, команда TOVO.
Денис Горовенко рекомендує цей магазин
21 квітня 2025 р.

Купив: Навушники з мікрофоном HyperX Cloud II Core Wireless Black (6Y2G8AA), Замовлення №21881

Вчора замовив сьогодні вже забрав, все чітко)
Відповідь представника «tovo»
Дякуємо за відгук! Працюємо, щоб і надалі приємно вас дивувати. З повагою, команда TOVO.
RSRuslan рекомендує цей магазин
21 квітня 2025 р.

Купив: Підставка для консолі Sony Vertical Stand for PS5 Consoles (CFI-ZVS1, 1000041340), Замовлення №21822

Вперше купую в цьому магазині. Залишився задоволений оперативним відвантаженням товару та його якістю. Рекомендую магазин!
Відповідь представника «tovo»
Дякуємо, що обрали нас! Раді, що перше враження залишилося позитивним. З повагою, команда TOVO.
Алексей Рубанов рекомендує цей магазин
19 квітня 2025 р.

Купив: Anker Soundcore Q20i:, Замовлення №271069

Понравилось обслуживание. Очень быстро связались, в тот же день отправили, через день уже получил. Радует и годовая гарантия. В общем хороший магазин, даже удобно делать заказ. Рекомендую всем этот магазин.
Відповідь представника «tovo»
Щиро дякуємо за відгук і рекомендацію! Чудово, що вам сподобалось обслуговування, швидкість доставки та зручність замовлення. Гарного користування покупкою! З повагою, команда TOVO.
Света Бандура рекомендує цей магазин
18 квітня 2025 р.

Купив: Кавомолка електрична Bosch TSM6A013B, Замовлення №21826

Дуже задоволена обслуговуванням і ціною. Вже порекомендувала товар і продавця подрузі. Дякую.
Відповідь представника «tovo»
Нам приємно, що ви залишились задоволені! І дякуємо також за рекомендацію. З повагою, команда TOVO.
Ярослав Кипчук рекомендує цей магазин
18 квітня 2025 р.

Купив: Процесор AMD Ryzen 5 5600 (100-100000927BOX), Замовлення №21843

Купив процессор, прийшов новый, с гарантиею на 12 місяців, доставка швидка за 2 дні, и по низькій ціні, якщо порівняти з іншими магазинами, рекомендую
Відповідь представника «tovo»
Дякуємо за довіру та рекомендацію! Раді, що вам все сподобалося. З повагою, команда TOVO.
Евгений Пархоменко рекомендує цей магазин
17 квітня 2025 р.

Купив: Робот-пилосос з вологим прибиранням Dreame Mova Robot Vacuum S10, Замовлення №21793

Ціна, наявність відповідали заявленій інформації. В інших місцях доставка 7-14 днів, але тут отримав майже на наступний день (замовляв уинеробочий час)
Відповідь представника «tovo»
Дякуємо за хороший відгук! Нам важливо бути надійними в кожній деталі — від ціни до термінів доставки. З повагою, команда TOVO.
Кирилл Куцаков рекомендує цей магазин
13 квітня 2025 р.

Купив: Бездротовий маршрутизатор (роутер) ASUS RT-AX57 (90IG06Z0-MU2C00), Замовлення №21773

Відповідь представника «tovo»
Щиро дякуємо за відгук! Дуже раді, що ви залишились задоволені. З повагою, команда TOVO.